, 19 Ianuarie 2012 publicat în Social 17 share-uri

Toate problemele cu care ma confrunt astazi vor disparea daca nu ma ingrijorez ca vor ramane. Problemelor le place ingrijorarea, iar grija este ca un magnet pentru ele

Toate problemele cu care ma confrunt astazi vor disparea daca nu ma ingrijorez ca vor ramane. Problemelor le place ingrijorarea, iar grija este ca un magnet pentru ele. Daca pur si simplu le las sa fie, conditiile ingrijoratoare curente nu vor mai face parte din viata mea, daca insa ma ingrijorez suficient de mult timp, pot fi sigura ca vor ramane in preajma mea.

Asadar am sa fac tot ce-mi sta in putinta in situatia de fata si las totul in grija lui Dumnezeu. As vrea sa pot accepta tot ceea ce mi se intampla si as vrea sa iert pentru ca doar asa ma voi linisti. Asta nu inseamna ca trebuie sa si uit caci daca se va intampla iar, si eu am uitat, risc sa o patesc din nou si sa-mi pierd din intelepciune. Sustin ca viata mea bate filmul si ca totul este voia si implicarea lui Dumnezeu.

Pana in 2001 am trait plina de vise indreptate spre medicina, psihologie sau jurnalism. Cand mi-am terminat studiile liceale, la cateva luni, a trebuit sa ma angajez intr-un alt oras decat cel natal ca sa pot sa-mi achit studiile si intretinerea. In toata aceasta perioada eram indragostita si iubeam un baiat cu tot cu defecte si calitati, baiat cu care am hotarat sa ma casatoresc in 2004.

Odata cu casatoria am hotarat, de comun acord cu sotul meu, ca trebuie sa-mi inghet studiile pentru ca el sa le termine pe ale lui si sa ne putem descurca financiar. Astazi consider renuntarea mea o prostie, ar fi trebuit sa fiu mai egoista si sa-mi realizez visul. Repet, il iubeam si asta nu mi-a dat voie sa vad enormele greseli, sa aud sfaturile mamei si ale prietenilor, sa resping jignirile si violentele lui. Atunci imi era jena sa recunosc si credeam intr-o schimbare. Aveam incredere in mintea mea si, foarte important, ma bazam pe sanatatea mea fizica. Credeam ca nu exista posibilitatea ca mie sa mi se intample ceva rau vreodata, dar raul s-a intamplat si a fost subliniat de faptul ca sotul meu a intentat divort cand eram insarcinata. Am crezut ca totul se va sfarsi atunci cand voi primi hotararea de divort. Nu eram deloc impacata cu acest fapt si rudele incercau sa ma distraga din mediul de acasa. Dupa ce l-am nascut pe puiul meu, fostul sot a vrut sa ne impacam, proband astfel spusa la razboi inapoi, la placinte inainte!....

citeste mai departe: www.paces.ro


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri