Unul dintre lucrurile frumoase ale maturizarii este capacitatea crescuta de a aprecia oameni. Prietenii. Sotia. Iar in ceea ce ma priveste, femeile. Toate femeile. (Frank Kaiser - jurnalist american si blogger)

"Intru lauda femeilor in varsta" este unul dintre cele mai cunoscute texte dedicate pretuirii feminitatii, din perspectiva unui barbat. El a fost scris de catre jurnalistul american Frank Kaiser si facut popular de catre un alt jurnalist american, acesta cu mai mare notorietate, Andy Rooney de la CBS. In anul 2003, Andy Rooney a citit acest eseu in timpul emisiunii sale “60 minutes” de la CBS; iar de atunci, acesta invadeaza casutele de e-mail si blogurile.

Datorita internetului, textul a capatat o multime de forme, dar in esenta el transmite o pretuire adresata femeilor mature. Si, trebuie sa subliniem ca aceasta este o perspectiva masculina, foarte sincera si ce contine si o doza de auto-ironie, dupa cum veti vedea si voi…

Intru lauda femeilor in varsta

“Cand aveam 20 de ani, aveam ochi doar pentru fetele de varsta mea. Orice femeie peste 30 de ani era invechita, peste 40 de ani era invizibila. Astazi, la 70 de ani, apreciez inca femeile de 20 de ani pentru tineretea lor, vigoarea si (ocazional) inocenta lor dulce”, scrie Frank Kaiser.

"Dar in mod egal le apreciez pe femeile de varsta mea si peste; apreciez femeile de toate varstele. Am invatat ca fiecare are propriile minuni, propria magie, frumusete si atractie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Cu cat am imbatranit insa, am apreciat doamnele mature, intre toate. Iata doar cateva motive pentru care un senior aduce pretuire unei femei mai in varsta:

O femeie in varsta stie sa zambeasca cu atat de multa sinceritate si cu atat de multa luminozitate pe chip.

O femeie matura nu te va intreba niciodata din senin “La ce te gandesti?” Unei femei in varsta nu ii pasa la ce te gandesti.

O femeie in varsta stie ce isi doreste si stie ce isi doreste si de la cine. Pana ajung la varsta de 50 de ani, putine femei sunt nesigure in privinta a ceva. Slava Domnului!

Si da, dupa ce treci de un rid, doua, o femie in varsta este cu mult mai sexi decat suratele ei mai tinere:

Libidoul ei este mai bun!

Frica de sarcina a disparut.

Apreciaza gestul de a face dragoste, iar placerea este reciproca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri