Evening Collection by Eugenia Enciu

12:12, 22 Decembrie 2011 publicat în Shopping14 share-uri

Eugenia Enciu o colectie care mixeaza rochii feminine si elegante cu piese sofisticate cu accente masculine.

Just in time for Xmas Holidays, Eugenia Enciu lanseaza Night Glow evening collection, o colectie care mixeaza rochii feminine si elegante cu piese sofisticate cu accente masculine.

Dantela, matase, broderii manuale, aplicatii de dantela si margele, imprimeuri animal print, materiale metalizate, asimetrii si linii drepte, toate se intrepatrund intro colectie playful, carefree, silly and seductive, pentru femeia care doreste sa se simta bine in propria-i piele.

Citeste si:
Editura Publisol lansează Colecția FeminIN - 10 capodopere ale...
Editura Publisol lansează...

Sub semnul unor accente opulente, elemente precum dantela lucioasa, broderii luxoase, transparente senzuale, paiete sclipitoare, ornamente texturate si texturi metalizate, Nigt Glow evening Collection by Eugenia Enciu propune un numar de 25 piese versatile perfecte pentru un joc creativ de mix&match, create parca pentru a obtine un touch de lux si sex appeal.

Piesele din colectia Night Glow by Eugenia Enciu pot fi ale tale prin comanda directa la atelier si online de pe site: www.eugeniaenciu.ro sau pe 18 decembrie la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, la Villa Rodizio.

Citeste si:
Cum să folosiți un fier de călcat vertical
Cum să folosiți un fier de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri