5 Ianuarie 2012 publicat în Shopping 5 share-uri

Machiajul profesional: Cum se realizeaza? Diana Ionescu organizeaza mai multe workshopuri de make-up.

Make-up artista Diana Ionescu v-a pregatit o surpriza: o serie de workshopuri dedicate artei machiajului ce se vor desfasura in luna februarie. Multe dintre voi veti fi incantate cu siguranta de primirea acestei vesti, pentru ca aceasta este o buna ocazie ce va da posibilitatea de a afla cum sa realizati voi insiva un machiaj profesional.

Iata care sunt propunerile Dianei:

Ca sa aflati mai multe depre Diana Ionescu, cititi interviul Envy.ro : Interviu cu Diana Ionescu, o foarte talentata make-up artista. De asemenea, pe pagina ei Tumblr - dianaionescu.tumblr.com, specialista in make-up anunta si un concurs prin care puteti sa castigati un loc in cadrul unuia dintre workshopurile organizate: "Fiindca este luna cadourilor, vreau sa ofer cadou un loc la unul dintre workshop-uri (la alegere)!".

Mai multe detalii pe https://dianaionescu.tumblr.com e-mail: deedee.yo@gmail.com telefon: o727819950

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri