18 Martie 2021 publicat în Shopping 1 share-uri

Purtarea încălțămintei potrivite pentru antrenament vă va face antrenamentul mai ușor, mai sigur și mult mai confortabil.

Una dintre, dacă nu chiar, cele mai importante piese de echipament de antrenament sunt adidașii. La urma urmei, dacă este ceva în neregulă cu picioarele dvs., vă veți strădui să faceți exerciții fizice.

Dacă e ceva în neregulă cu picioarele, puteți fi destul de sigur că problema va crește încet, dar sigur, și vă va afecta genunchii, șoldurile, coloana, poziția generală sau mersul, provocând o reacție în lanț de instabilitate și aliniere necorespunzătoare corpului și care duce la dezechilibre musculare și durere în locuri care par să nu aibă nimic de-a face cu picioarele.

Corpul dvs. este asemănător unui lanț în mișcare. De la cap la picior, este legat de articulații, oase și mușchi. Picioarele, fiind baza acestui lanț, pot avea un impact imens asupra întregului corp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Crearea unui site web și rolul designului web în dezvoltarea afacerii online Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească

Da, adidașii sport contează. E timpul să vă găsiți perechea de adidași de damă perfectă. Rețineți însă faptul că doar pentru că adidașii dvs. sunt perfecți pentru o activitate, asta nu îi face potriviți pentru alta.

Adidașii sunt atât de specializați în alergare, sărituri, dans, ciclism sau drumeții, încât nu sunt complet interschimbabili. Dacă cumpărați o pereche de adidași de alergare de bază și îi folosiți pentru tot ceea ce faceți, veți descoperi că nu sunt ideali pentru anumite tipuri de exerciții și pot fi chiar periculoși pentru alții. De asemenea, unele activități vă vor distruge adidașii de alergare în cel mai scurt timp,

Purtarea încălțămintei potrivite pentru antrenament vă va face antrenamentul mai ușor, mai sigur și mult mai confortabil.

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Alergare

Există două lucruri principale de luat în considerare atunci când vă alegeți adidașii de alergare - mersul dvs. și cât de multă absorbție de șoc aveți nevoie. Desigur, vă puteți preocupa și de greutatea, culoarea și brandul adidașilor, dar acestea sunt mai degrabă detalii personale decât factori decisivi.

Mersul dvs. descrie modul în care alergați și asta dictează modul în care piciorul lovește pământul. Dacă alergați pe interiorul picioarelor, se spune că sunteți un pronator, în timp ce dacă alergați pe exteriorul picioarelor, sunteți supinator. Dacă piciorul nu este nici unul dintre cele de mai sus, atunci se spune că sunteți neutru.

Adidașii de alergare sunt concepuți pentru a contracara pronația sau supinația și vă fac să alergați folosind o cădere mai neutră a piciorului. Pentru a vă da seama dacă pronunțați sau supinați, pur și simplu uitați-vă la modelele de uzură ale unei perechi vechi de adidași de alergare sau uitați-vă la amprentele picioarelor când ieșiți la duș. Un magazin bun de încălțăminte de alergare vă va putea identifica, de asemenea, caracteristicile piciorului.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite?

Alergătorii dedicați, cu sute de kilometri la activ, au nevoie de o pereche de adidași de amortizare concepuți pentru a absorbi impactul. Fiecare pas pe care îl faceți aplică o sarcină de șoc prin picior, ceea ce poate duce la accidentări. Deci, reducerea la minimum a acestor forțe vă poate ajuta să reduceți riscul de a suferi probleme, cum ar fi dureri de tibie și de genunchi.

Alegeți-vă adidașii de alergare în funcție de mers și greutate și veți suferiți mai puține leziuni legate de alergare. De asemenea, veți putea alerga mai departe și mai repede cu mai puțin efort și cu mai mult confort. Nu uitați însă că adidașii de alergare încep să-și piardă abilitățile de susținere și absorbție a șocurilor pe măsură ce îmbătrânesc și ar trebui înlocuiți la fiecare 600 km.

Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Drumeție

Încălțămintea de drumeție trebuie să ofere o combinație de suport și amortizare și, de asemenea, un grad de protecție pentru când terenul devine dur. Când sunteți în aer liber, înfruntând o varietate de condiții meteorologice, vă ajută și dacă adidașii sunt impermeabili, deoarece picioarele umede pot deveni foarte incomode foarte repede.

Sigur că puteți folosi adidași de mers pe jos, însă aceștia nu oferă niciun fel de protecție sau suport real pentru gleznă. Deci, dacă ieșiți de pe trasee în natură, bocancii sunt o opțiune mai bună. Bocancii oferă suport pentru gleznă și sunt mai susceptibili în a vă menține picioarele uscate - mai ales dacă sunt din piele sau dacă se laudă cu Gortex sau o căptușeală similară impermeabilă, dar respirabilă.

Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Cum să alegi componente pentru baia ta

Deoarece adidașii și bocancii de drumeție sunt duri, aceștia au potențialul de a rezista mult timp - dar numai dacă aveți grijă de ele. Bocancii din piele sunt deosebit de rezistenți, dar trebuie tratați cu ceară pentru a menține pielea suplă și rezistentă la apă.

Ciclism

Deși puteți merge pe bicicletă purtând aproape orice fel de adidași, adidașii de ciclism adecvați oferă o serie de avantaje. În primul rând, aceștia sunt foarte rigizi, ceea ce vă ajută să economisiți energie. Dacă pedalați în adidași de alergare, o parte din efectul descendent este absorbit în talpa adidașilor, ceea ce înseamnă că o parte din energia dvs. este irosită.

De asemenea, adidașii de ciclism sunt concepuți pentru a fi folosiți cu cleme pentru degetele de la picioare sau cu pedale fără clip. Folosirea clemelor pentru degetele de la picioare sau a pedalelor fără clip înseamnă că nu împingeți doar pedalele; de asemenea, împingeți înainte, trageți înapoi și trageți în sus. Acest lucru asigură o cursă a pedalei mult mai eficientă. Deci, dacă doriți să profitați la maximum de ciclism, o pereche de adidași specializați vă poate ajuta să vă asigurați că uniunea dintre dvs. și bicicleta dvs. este cât se poate de solidă, ceea ce vă va îmbunătăți performanțele la ciclism.

Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Sursă foto fr si main: Photo by Bruno Nascimento on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri