În ultimele decenii, ceasurile de mână au devenit din ce în ce mai populare atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților. 

Înainte de secolul al XX-lea, ceasurile de mână erau purtate doar de femei, în principal ca accesoriu, mai degrabă decât pentru funcția de cronometrare. Credem că acest lucru se aplică cumva și în zilele noastre. Întrucât femeile consideră în principal ceasurile de mână ca fiind un tip de accesoriu, ele tind să se preocupe cel mai mult de aspectul ceasului.

Astăzi, doamnele colecționează ceasuri elegante și la modă și petrec mult timp în căutarea celui mai bun ceas de pe piață. Ceasurile pentru femei au diferite modele, mărci și prețuri.

Suntem de acord că este crucial ca femeile să aleagă un ceas care să se potrivească stilului. Ceasul dvs. poate fi apoi un supliment eficient la aspectul dvs. sau chiar poate deveni accesoriul dvs. semnătura. Cu toate acestea, aspectul este doar unul dintre multele criterii pe care doamnele ar trebui să le ia în considerare atunci când cumpără ceasuri de damă. În acest articol, vă vom oferi câteva sfaturi care pot ajuta femeile să aleagă cel mai potrivit ceas de mână.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

1. Alegerea tipului de mecanism

Nu toate femeile sunt interesate de specificațiile tehnice ale unui ceas. Cu toate acestea, este important să înțelegem că mișcarea este inima unui ceas. Fără o mișcare bună, ceasul nu va funcționa corect.

Nu există nicio îndoială că mecanismele elvețiene sunt încă cele mai bune. Când vine vorba de tipul de mecanism, puteți alege între mișcarea mecanică sau mișcarea quartz.

Mișcarea mecanică pare a fi interesantă, având în vedere nivelul înalt de măiestrie și calitatea premium a detaliilor tehnice. Cu toate acestea, acest tip de mișcare necesită mai multe eforturi de întreținere. Dacă este mișcare manuală, va trebui să vă amintiți să o întoarceți. Dacă ceasul este „întors automat”, cu alte cuvinte, mișcare automată, trebuie să îl purtați des, pentru a asigura acuratețea ceasului.

Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

În caz contrar, o mișcare quartz poate fi o alegere mai inteligentă. Alimentate cu baterie, ceasurile quartz sunt mai precise și mai puțin costisitoare decât ceasurile mecanice. Cu acest tip de mișcare, trebuie să schimbați bateria doar după 2-3 ani, pe baza instrucțiunilor producătorului sau când bateria a fost slăbită.

2. Alegerea stilului ceasului

Alegerea stilului sau a formei carcasei ceasului de mână pentru femei poate fi foarte importantă. Forma clasică este una rotundă. Există, de asemenea, un stil pătrat masculin, un cadran elegant dreptunghiular sau stil curbat mai rar.

În funcție de ținută și de situații, puteți alege cadranul de ceas care vi se potrivește cel mai bine. Dacă vă aflați la birou în timpul întâlnirilor sau activităților casual, un ceas minimalist cu cadran simplu poate fi o alegere excelentă. Pe de altă parte, un ceas bijuterie decorat cu pietre prețioase ar putea fi cel mai potrivit pentru rochii de lux pentru un eveniment prestigios sau special.

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

3. Alegerea materialului potrivit

La fel ca alte tipuri de accesorii, merită să luați în considerare modul în care materialele și decorațiunile ceasului se potrivesc tonului pielii dvs. Tonurile pielii se încadrează în general în una dintre cele două categorii: rece sau cald. Vă puteți identifica tonul pielii uitându-vă la culoarea venei din interiorul brațelor. Tonurile reci ale pielii sunt caracterizate cu vene de culoare albăstruie. Dacă aveți un ton rece al pielii, este posibil să observați subtente roz sau roșu-roz când vă uitați în oglindă. Pe de altă parte, tonurile calde ale pielii sunt recunoscute prin venele de culoare verzuie. Când se uită în oglindă, o persoană cu un ton cald al pielii poate observa nuanțe de cais galben sau auriu.

Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

O doamnă cu un ton de piele rece va arăta cel mai bine purtând un ceas cu carcasă din oțel inoxidabil, argintiu sau aur alb. În schimb, ceasurile de mână cu carcasă din aur sau roz vor fi cea mai bună alegere pentru femeile cu piele caldă.

4. Alegerea curelei

Există multe tipuri de curele din care le puteți alege. Cu toate acestea, din moment ce femeile preferă în general diferite ținute, v-am sugera fie să aveți mai multe ceasuri de damă, fie să aveți curele interschimbabile pentru a se potrivi tuturor situațiilor.

Dacă sunteți interesată să aveți ceasuri cu brățări, cel mai bine ar fi să alegeți materialul brățării care să fie același cu cel al carcasei. Puteți, de asemenea, să urmați ghidul de mai sus despre cum să alegeți materialul care se potrivește tonului pielii.Curelele din piele pot fi, de asemenea, o alegere elegantă. Culoarea curelelor din piele pentru ceasuri ar trebui să se potrivească cu celelalte elemente din ținute. De exemplu, dacă aveți o geantă de piele neagră sau tocuri negre, este fără îndoială că ar trebui să alegeți o curea de piele neagră pentru ceas.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

5. Alegerea ceasului care vă completează personalitatea

Atunci când alegeți un ceas de mână pentru dvs., este important să știți unde intenționați să purtați ceasul și cu ce ocazie. Dacă plănuiți să îl purtați în fiecare zi, atunci ceasul casual este ceea ce aveți nevoie. Alegeți un ceas care să vă completeze ținuta de zi cu zi și stilul de viață. Căutați un ceas de damă pentru a-l purta la o ocazie specială? Atunci alegeți un model cu un factor wow, dar simplu și elegant în design.

Sursa foto: Photo by Concha Rodrigo on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri