26 Februarie 2021 publicat în Shopping 1 share-uri

Cum alegi accesorii pentru rochii atât de generoase? Unele reguli generale sunt potrivirea sau contrastul culorilor pentru un stil bine compus și ar trebui să decizi dacă rochia în sine are nevoie de vreo bijuterie îndrăzneață pentru a-i aduce mai multă viață sau are nevoie doar de câteva piese mici și modeste pentru a completa strălucirea și extravaganța .

Bine, știm că rochiile nu sunt un accesoriu, dar totuși ai nevoie de ele pentru că nu vei putea merge la petrecere fără o rochie frumoasă. Indiferent că ai toate rochiile cu imprimeuri florale, uluitoare, lungi totuși, s-ar putea să îți dorești mereu să cumperi una nouă. Cum alegi accesorii pentru rochii atât de generoase? Unele reguli generale sunt potrivirea sau contrastul culorilor pentru un stil bine compus și ar trebui să decizi dacă rochia în sine are nevoie de vreo bijuterie îndrăzneață pentru a-i aduce mai multă viață sau are nevoie doar de câteva piese mici și modeste pentru a completa strălucirea și extravaganța . Dar să ne uităm la câteva accesorii care sunt esențiale pentru a crea un aspect complet.

Pantofi

Tocurile înalte sunt obligatorii la gale, nunți, evenimente formale și ar trebui să iei în considerare doar tocurile elegante, subțiri, pentru un aspect feminin. Dacă ai dubii, alege o piesă clasică neagră, dar te încurajăm să fii mai îndrăzneață și să porți ceva lustruit sau cu ornamente luxoase, mai ales dacă porți o rochie simplă de o singură culoare. Pantofii din satin sunt aproape întotdeauna potriviți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Portmonee

Evită gențile de mână mai mari în orice circumstanțe, acestea vor distruge imediat un aspect grațios! Cu toate acestea, portmoneele vor oferi un aspect mai rafinat. Asigură-te că alegerea ta va adăuga aspectul și complimentele culorilor rochiei sau pantofilor. Aceasta este o șansă excelentă de a deveni creativă și de a-ți arăta personalitatea. Piesele ornamentate și îndrăznețe îți pot face apariția uimitoare. Dar lasă imaginile să vorbească.

Cercei și coliere

Ce modalitate mai bună de a-ți completa stilul decât să porți cercei strălucitori? Asigură-te că îți încadrează fața și se potrivesc formei feței. Dacă optezi pentru o coafură voluminoasă, echilibreaz-o cu cercei simpli, dar cu un păr prins într-un coc clasic poți alege cercei voluminoși și strălucitori care atrag atenția și îți pot face stilul mai interesant! De asemenea, cerceii candelabru vor arăta superb cu o rochie lungă cu curgere lungă.

Ar trebui să-ți împodobești întotdeauna gâtul cu bun gust. Pentru evenimentele formale, bijuteriile valoroase reale sunt preferabile sau bijuteriile sofisticate. Reține regula de toate timpurile despre îmbrățișarea glamourului. Dacă optezi pentru un colier încărcat și strălucitor, redu restul bijuteriilor și poartă rochii fără bretele, cu gât în ​​V sau fără umăr, de preferință în culori neutre. Colierele în stil șir lung sunt iubite cel mai mult, dar chiar și un choker simplu ar putea arăta bine și pentru un aspect formal. Amintește-ți că piesele de la gât ar trebui să sublinieze și să adauge mai multă strălucire, dar va trebui să-ți coordonezi accesoriile pentru a atinge echilibrul corect și a trimite un mesaj specific. Dacă dorești un aspect curat și lustruit, optează pentru perle. Colierele de perle cu cercei de perle se potrivesc bine cu aproape toate tipurile de ținute. Piesele vintage și florale vor arăta frumoase cu o ținută romantică.

Brățări

Brățările de aur și argint sunt cele mai bune modalități de a răspândi strălucire în aspectul tău într-o seară frumoasă. Te poți inspira în selecția unui accesoriu potrivit rochiei tale alegând bijuterii de aur ieftine de pe CreditAmanet. Brățările trebuie să fie simple, altfel, ar putea fura atenția rochiei tale de seară cu mâneci pline. Dacă îmbraci o rochie fără bretele și fără umeri bucură-te de aspectul brațelor tale unice. Asigură-te că nu îți umpli brațele cu brățări voluminoase dacă nu dorești să îți distrugi aspectul elegant.

Accesorii de păr elegante

În cazul în care preferi rochiile modeste, subtile, o modalitate superbă de a-ți finaliza look-ul este să porți un accesoriu de păr izbitor. La urma urmei, fața ta ar trebui să arate cel mai strălucitoare toată noaptea, iar un accesoriu de păr îți poate încununa literalmente aspectul.

Sursă foto fr si main: Photo by Castorly Stock from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri