19 Februarie 2021 publicat în Shopping 1 share-uri

Potrivit unui sondaj realizat pe 2000 de femei, cumpărarea unei genti noi este cea mai satisfăcătoare achiziție pe care o puteți face. Totuși, așa cum știm cu toate, poate fi și unul dintre cele mai dificile.

Bucuria pe care o simțim când aducem o nouă geantă acasă poate fi echivalată doar cu dezamăgirea pe care o simțim când descoperim că nu este suficient de mare pentru a adăposti toate lucrurile de care avem nevoie. Iar geanta perfectă nu numai că trebuie să țină tot ceea ce deținem, ci să meargă și cu tot ceea ce purtăm și să reziste testului timpului, în timp ce caruselul modei continuă să se întoarcă și vinul roșu continuă să curgă.

Iată care sunt cele 4 lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a vă cumpăra o geantă nouă.

1. Cum și cât se asortează

Este la fel de important să încercați o geantă de mână nouă, ca și o pereche de blugi. Vă alunecă ușor peste umăr? Se potrivește cu geaca dama, de iarnă? Va merge cu garderoba de muncă și cea de weekend? Nu uitați, diferite tipuri de genți de damă se potrivesc cu diferite forme de corp. O geantă subdimensionată vă poate face să păreți mai mare prin comparație, dar o geantă voluminoasă care se deschide sub braț ar putea adăuga un surplus nedorit în zona taliei. Doamnele cu silueta în formă de pară ar trebui să opteze pentru genți dama cu curele de umăr mai scurte, rucsacuri sau stiluri portabile, în timp ce siluetele în formă de măr pot adăuga lungime cu stiluri de genți cu curele mai lungi - încercați o geantă tip găleată. Comandați online? Atunci căutați imagini cu model, pentru a verifica dimensiunea și lungimea curelei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

2. Îndrăzniți să ieșiți în evidență

Negrul este o alegere de culoare sigură și confortabilă, dar, dacă sunteți în căutarea unei genti pe care să puteți purta toată ziua, în fiecare zi, luați în considerare tonuri de bronz, gri, bleumarin sau metalic. Acestea se vor potrivi cu garderobele de vară și de iarnă la fel de ușor, în timp ce injectați o atingere de „je ne sais quoi” în ansamblurile dvs. de zi cu zi. Feriți-vă de tonurile crem și alb, totuși - transferul de culoare ar putea deveni foarte enervant, foarte repede. Nu vă fie teamă nici să experimentați cu tendințele, însă alegeți cu înțelepciune. Orientați-vă către un model clasic cu un element modern: mânerele din inele metalice și gențile tip găleată sunt setate să fie viitoarele genți de damă clasice.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Ghid pentru alegerea mobilierului interior

3. Mărimea contează

Înainte de a vizita un magazin de genți, luați-vă o ruletă - este singura modalitate de a vă asigura că toate lucrurile dvs. prețioase se vor potrivi. Comandați online? Verificați măsurătorile - și greutatea - ați fi surprins cât de mult poate adăuga hardware-ul metalic. Măsurați-vă geanta curentă, astfel încât să aveți măsurători de bază, cu care care să comparați. Cu toate acestea, dacă suferiți de dureri de spate sau umeri, acum ar putea fi momentul să vă gândiți la reducerea dimensiunii genții. S-ar putea să vă fie dificil să rezistați din a vă cumpăra o geantă imensă și tentației de a arunca orice în ea, „pentru orice eventualitate”, așa că fiți curajoasă și investiți într-o geantă suficient de mare doar pentru elementele esențiale.

Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

4. Fiți pregătită să faceți compromisuri

Luați în considerare stilul de viață pe care îl aveți, nu doar stilul de viață pe care credeți că îl va transmite geanta de vis. Apoi împărțiți diferența și faceți un compromis. Vă plac gențile de mână cu mâner în partea sus? Alegeți una care să poată fi ștearsă cu un efort minim și care poate fi purtată ca rucsac sau vine cu o curea de umăr detașabilă.

Sursă foto: by Aramudi /Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri