26 Septembrie 2019 publicat în Shopping 1 share-uri

Puloverele lungi conferă un look neglijent, ceea ce le face perfecte pentru sezonul de toamnă-iarnă. Partea cea mai interesantă este că nu sunt deloc pretențioase când vine vorba de asortat, indiferent de stilul pe care îl adopți.

Sunt mai multe motive pentru care ar trebui să alegi ca toamna asta să îmbraci niște pulovere lungi. Pe lângă faptul că sunt călduroase și cozy, acestea te arată grozav cu orice ai alege în partea de jos - fustă, pantaloni, luate peste rochie. Plus că nu sunt impunătoare, ci mai degrabă par niște piese vestimentare foarte ușurele și lasă oricărui outfit o formă “prietenoasă”. Sunt perfecte pentru călătorii, pentru plimbări, pentru stat în casă. Iată mai jos câteva sugestii de pulovere lungi pe care să le iei în considerare. 

Pulover lung din amestec de lână

De la Big Star am căutat în colecția de pulovere lungi unul care să fie chic, dar și practic. Nu ca să facem rimă în descriere, dar o să scadă curând temperaturile și ar fi păcat să nu ai grijă de tine. Așa că am optat pentru un model gri, din material tricot, cu guler înalt și croială regular fit. Ca detalii plac șliturile laterale, care nouă ni se par foarte faine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Îl poți vedea aici

Pulover lung din mohair

Pulovere lungi pot fi în dungi orizontale. Din amestec de mohair, ne-a atras atenția propunerea de la Sisley, una cu aspect de uzură. Într-o combinație retro de oranj stins/ albastru închis, puloverul are decolteu adânc în V și mâneci lungi cu manșete late. Se vede grozav cu o pereche de jeanși.

Îl poți vedea aici

Pulover lung croială asimetrică

Din portofoliul Jacqueline de Yong cu pulovere lungi, am dat peste unul cu decolteu ascuțit. Confecționat din tricot neted, acesta are fason lejer și linia umerilor lăsată, ceea ce îi conferă un aer seducător. Materialul tricotat flexibil și croiala asimetrică îl fac extrem de comod la purtare, iar patternul simplu ușor de asortat.

Îl poți vedea aici

Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani

Pulover lung cu guler pe gât 

Și Answear are câteva pulovere lungi foarte interesante. Unul feminin și într-un albastru foarte plăcut este cel de mai jos. Modelul cu guler pe gât este confecționat din tricot gros și are mânecile în raglan, model de golf. Partea din spate este mai lungă, ceea ce ni se pare foarte ofertantă.

Îl poți vedea aici

Pulover lung multicolor 

În nuanțe de curcubeu, unul dintre cele mai simpatice pulovere lungi văzute de noi - ideal pentru toamnă, acesta va colora zilele mohorate cu ploi. Din tricot, lejer și oversize este în dungi multicolore, iar versiunea loose îl lasă liber la purtare lăsat pe un umăr. Gulerul în V permite și adăugarea de accesorii feminine.

Îl poți vedea aici

Pulover larg și lung

Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Modelul ales este disponibil în mai multe culori. Noi am ales unul pe alb, pentru că puloverele lungi nu trebuie să fie musai în nuanțe intense. Cu guler înalt și mâneci largi poate reprezenta o ținută modernă. Este elastic, casual, simplu și de efect.

Îl poți vedea aici

Pulover lung cu model petrecut

Puloverele lungi pot fi și sexy, așa că am zis că e rost și de recomandat un model cu decolteu strident și cu model petrecut. Are mânecile lungi, croiala lejeră și se poate combina cu o pereche de pantaloni. Aspectul este tricotat, fiind totodată și foarte călduros, dacă adaugi o eșarfă grosuță.

Îl poți vedea aici

Foto fr si main: By Bogdan Sonjachnyj /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri