25 Septembrie 2019 publicat în Shopping 2 share-uri

Gecile impermeabile încep să apară printre căutări, mai ales când orașul se transformă dintr-o livadă cu flori, într-un tărâm mohorât. Iată câteva jachete de ploaie pe care să le porți sezonul ăsta!

Gecile impermeabile sunt perfecte toamna și iarna pentru că acestea te ajută să treci cu bine peste încercările unor anotimpuri capricioase, unele care înseamnă multe ploi, frig și vânt puternic. Pe lângă faptul că acestea au o funcție practică, arată și cool, cât să reprezinte adevărate piese vestimentare în garderoba ta. Pentru că prietenele își spun din secrete, am hotărât să îți povestim și ție despre câteva modele de jachete de ploaie care nouă ne plac și despre care credem că ți s-ar potrivi și ție. 

Jachetă parka impermeabilă

O jachetă de damă într-o combinație cool de culori gri-roz perfectă pentru vremea mai rece, dar și sezonul mai agitat - este de purtat pe vânt puternic sau când sunt ploi intense. Aceasta lasă corpul să respire și protejează, are buzunare frontale și extremitățile ajustabile pentru limitarea pătrunderii de aer rece. Este lungă și acoperă zona gurii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

O poți vedea aici

Geacă impermeabilă Kilimanjaro Kongo

Această geacă sport are croială regular fit și este confecționată din nailon, astfel că te protejează de ploile năprasnice. Decolteul este la baza gâtului, culoarea neagră, mânecile lungi și este prevăzută cu glugă. Închiderea se face cu fermoar iar la mâneci are manșete elastice pentru a fi cât mai funcțională la purtare.

O poți vedea aici

Geacă impermeabilă de firmă

De firmă, adică de la brandul Geox. Această jachetă este într-un roșu aprins, confecționată din material neted, model ușor izolat. Membrana unică și impermeabilă ajută la scăderea umezelii excesive și te menține izolată de temperaturile scăzute și de ploi. Fasonul este drept, are buzunare încheiate în față oversize și gluga detașabilă care se încheie cu capse. Are și umplutură ca să se poată purta și iarna.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

O poți vedea aici

Geacă impermeabilă softshell

Pentru femei am găsit o geacă ceva mai simplă, tot model sport. Este impermeabilă și windproof, ceea ce o face perfectă pentru sezonul ploios de toamnă-iarnă. Este confecționată din material Softshell Extra Lite și membrană Resstex. Colorată într-un mov stins, are croiala alpine fit. 

O poți vedea aici

Geacă impermeabilă de toamnă

Într-un frumos aspect perlat, această geacă parka de damă este într-un violet strălucitor. Model uni, confecționată din material sintetic, geaca este casual. Este prevăzută și cu glugă care nu se detașează, un șnur pentru ajustare, două buzunare pe partea din față cu clasă și capse. Este grosuță, căptușeala fiind din bumbac și poliester.

O poți vedea aici

Geacă impermeabilă lungă

O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata?

Ceva mai elegantă, această geacă lungă se închide cu fermoar și capse. Într-un negru rafinat, este sintetică și are guler înalt care îi conferă un look interesant, iar cordonul lung care se leagă în talie contribuie la un aspect interesant. Modelul uni o face deloc pretențioasă când vine vorba despre accesorizat cu încălțămintea. Este și matlasată și prevăzută cu vatelină, ceea ce o face călduroasă.

O poți face aici

Geacă impermeabilă pentru ploaie

Într-un galben strident, această geacă Bergans este foarte subțire și asta o face mai bună de purtat când gradele abia ce scad în termometre. Este impermeabilă și respirabilă, un model feminin pentru cele care caută o ținută simplă și funcțională. Este rezistentă la vânt, are glugă fixă și coate articulate pentru libertate în mișcare. Cel mai important: prevăzută cu membrană Dermizax pentru confort în orice condiții meteo.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului

O poți vedea aici

Foto fr si main:  By gpointstudio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri