Pentru iubitorii de cafea se găsesc numeroase cadouri în magazinele online și, mai mult, cu puțină imaginație, poți chiar tu să le pregătești o surpriză cu această tematică.

Dacă ai un prieten sau o prietenă care iubesc cafeaua mai mult decât orice altceva, cafeaua este ca și cum o pasiune pentru ei, bucură-te, pentru că este foarte ușor să îi mulțumești atunci când este ziua lor.

Pentru iubitorii de cafea se găsesc numeroase cadouri în magazinele online și, mai mult, cu puțină imaginație poți chiar tu să le pregătești o surpriză cu această tematică.

În lipsă de idei, iată câteva recomandări de cadouri pentru acești iubitori de cafea:

Termos alb cu capac roz

Unii oameni preferă cafeaua preparată în casă. Nicio altă cafea nu se compară cu cea preparată de la ibric, cu propriile mâini, fie că este vorba de o cafea servită la un restaurant sau cafeaua servită de cel mai bun prieten. Pentru această categorie de oameni s-a creat termosul, care păstrează cafeaua caldă până la 12 ore. Pentru ei și, bineînțeles, pentru aceia care sunt mai mult pe drumuri, cei care iubesc drumețiile și cei care au un stil de viață activ.

Il poti achizitiona de aici

Râșniță pentru cafea

Știu că sunt cu mult mai practice espressoarele pentru cafea, acelea cu capsule, însă cafeaua boabe nu are termen de comparație și nici nu poate fi înclouită. Mai bine să dedici 10 minute râșnitului cafelei boabe și apoi să te bucuri o lună întreagă de cafeaua adevărată la ibric. Asta gândesc și iubitorii de cafea, care se vor bucura la primirea unei râșnițe de cafea în locul oricărui alt cadou. În plus, le va aduce aminte cu drag de vremurile de altădată.

Rasnita pentru cafea este disponibila aici

Set cafetieră și cești

Adevărații iubitori de cafea venerează această licoare, iar atunci când o prepară, fac din acest proces un adevărat ritual. Nu se vor grăbi indiferent de situație, ba chiar se vor trezi cu o oră mai devreme ca să își dedice timpul cafelei de dimineață. În primul rând vor prepara cu mare atenție cafeaua, după care o vor pune într-un recipient special, apoi o vor turna în ceașca deoseibtă, se vor așeza la masa și vor pătrunde într-o lume magică.

Le poti achiziona de aici

Cană din porțelan cu mesaj

Până și cana din care savurează cafeaua trebuie să fie specială. Să nu care cumva să încurce cineva căinile și să le dea să bea cafeaua din ceașca pentru ceai. Tragedie! Există o cană pentru cafeaua de dimineață, o cană pentru cafeaua de la birou și o ceașcă pentru o cafea mică pentru atunci când pofta este mult prea mare, dar și seara se apropie. Puteți să oferiți în dar o cană din porțelan cu mesaj sau o cană cu desen care sugerează pentru la servirea cărei băuturi servește.

Cana este disponibila aici

Cafea boabe cu aromă de vanilie

Când unei persoane îi place foarte mult cafeaua, îi place să încerce din fiecare sortiment, așa că nu este nimic greșit în a oferi drept cadou o cafea cu aromă de vanilie. Dacă o să îi placă sau nu, rămâne de văzut, dar cu siguranță nu se va supăra. Iubitorii de cafea vor trece granița țării pentru a ajunge în diferite țări renumite pentru cafea, așa că surprinde-i cu cele mai originale sortimente.

Cafea aromata cu vanilie gasesti aici

Cutie metalică pentru cafea

Iubitorii de cafea sunt și iubitori de cutii. Au cutii de toate dimensiunile, din toate materialele, pentru toate condimentele, pentru zahăr, sare, făină, ceai și, bineînțeles, pentru cafea. Și nu, nu au o singură cutie pentru cafea, ci o întreagă colecție. Asta pentru că toți din cercul lor de prieteni cunosc pasiunea lor nebună și vin cu același cadou. Pe ei nu îi deranjează deloc, așa că... iată un nou model de cutie metalică pentru cafea pe care să o duci în dar.

O poti vedea aici

Sursa foto front page: shutterstock/by guerilla punk


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri