Lentilele de contact colorate îți permit să ai privirea pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Dacă optezi pentru unele colorate, distracția este garantată!

Dacă vrei să încerci ceva inedit, lentilele de contact colorate pot fi niște “artificii” care să îți dea mai multă încredere în tine și să te facă mai dornică de schimbare. Plus că nici nu ești limitată la încercări pentru că există tonuri și subtonuri dintre cele mai fantastice. Acestea sunt făcute la un nivel ridicat de calitate și nu îți pot afecta vederea, ba chiar se pot comanda cu dioptrii dacă vrei să renunți la ochelari.

Motivul evident ca să încerci lentilele de contact colorate: îți poți schimba înfățișarea după preferințe! Pot fi purtate și probate de oricine, funcționează la fel ca cele obișnuite, sunt un accesoriu superb și îți dau un boost de personalitate și stil. Plus că vei întoarce câteva priviri - iată câteva propuneri:

Lentile de contact verzi cu aspect natural

Ne place să credem că ne-am orientat bine către niște lentile de contact albastre într-o nuanță cât mai apropiată de realitate. Ar fi păcat să optezi pentru această culoare de iris și să te duci către ceva foarte strident. Queen's Solitaire Light Blue are un ton cât mai discret și se poate potrivi oricui care vrea să încerce un look nou.

Le poți vedea aici

Lentile de contact galbene

Recunoaștem că asta nu este o alegere tocmai comună și nici lipsită de discuții, dar cu siguranță că poți opta și pentru niște lentile de contact galbene dacă ești pusă pe șotii. Poți face diverse experimente, dar noi ne-am limitat la nuanța Dream Sunset Gold - ceva care să ne ducă cu gândul la liniște și calm, nu să sperie prin aspect. Sunt pentru uz cosmetic, deci poți improviza diverse scenete fun.

Le poți vedea aici

Lentile de contact albastru intens

Aceste lentilele de contact colorate îți schimbă culoarea ochilor și asigură un look subtil - este ceva mai intensă nuanța, dar nicidecum una care să atragă atenția negativ. Acest albastru poate inspira: modelul Solotica Natural Colors Azul este vibrant, este energic, este atrăgător și are pigmentare uniformă și inel limbal pe partea exterioară.

Le poți vedea aici

Lentile de contact mov

Pe întreaga zona colorată lentilele au niște zone mai întunecate, accente negre, lucru care le face să pară puțin mai închise de la distanță. Am optat pentru un mov foarte puțin sfidător, unul care poate trece și ca o culoare naturală, unul ca de levănțică. Parcă ne face să ne îndrăgostim de ele din ce în ce mai mult! Lentilele Auva Vision Seduction Lavender fac parte din colecția Obsession - pot da dependență.

Le poți vedea aici

Lentile colorate maro

Ochii căprui sunt cei mai comuni. Chiar dacă pare că nu sunt și cei mai apreciați, cu siguranță că au avantajele lor, iar unul dintre acestea ar fi faptul că sunt mai puțin pretențioși când vine vorba de make-up. Poți avea și tu ochii brown dacă optezi pentru niște lentile colorate. Pot fi purtate zilnic timp de trei luni. Pot avea și dioptrii - modelul ales de noi este un căprui intens tare fain.

Le poți vedea aici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri