Tenișii pot deveni cei mai buni complici ai tăi pentru când vrei să defilezi liniștită și răsfățată deopotrivă - mai ales când vrei să îți simți picioarele ușoare! Iată câteva perechi moderne care să se potrivească la orice ținută!

Dacă ai făcut deja o slăbiciune pentru pantofii sport, știi deja cât de versatili sunt tenișii când vine vorba despre asortat la piesele vestimentare din stiluri diferite. Partea bună (una dintre) este că, cu cât ai mai multe perechi, cu atât îți este mai la îndemână să gândești un look diferit pentru fiecare zi. Pentru că știm că este destul de greu să găsești “acea” pereche, ne-am gândit să mai venim cu câteva sugestii. Mai ales că sunt ceva reduceri la teniși acum și ar fi păcat să le ratezi.

Teniși clasici negri de la Converse

Tenișii cei mai cunoscuți și populari sunt cei negri, de la Converse, care au definit stilul rebel și feminin în egală măsură. Acești pantofi sport au materialul textil negru și talpa joasă albă - acest contrast conferă un aspect interesant. Ușori, cu logo vizibil și vârful rotund, tenișii au închidere cu șireturi și sunt faini de voie mare!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Îi poți comanda aici

Tenisi înalți unisex mov prăfuit

Tenisii unisex hi-top Chuck Taylor All Star sunt oricum, dar nu plictisitori. Tot de la Converse, aceștia se remarcă prin faptul că sunt mai înalți și prin culoarea într-un ton ușor nostalgic, un violet șters. Au aceeași închidere cu șireturi, branțuri moi și se potrivesc atât lui, cât și ei pentru că sunt model unisex.

Îi poți comanda aici

Teniși cu buline pentru look de vară

Shabby chic sau cum să găsești perechea de încălțăminte care să se vadă grozav cu o ținută care altfel ar fi fost greu de remarcat. Într-un mix de alb-oranj neon, acești teniși care au model cu buline sunt stil casual - au talpă plată și vârful întărit rotunjit. Poate că par copilăroși, dar nouă ni se pare că emană energie, lucru care nu este rău deloc!

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Îi poți comanda aici

Teniși tricotați ca să te-mbraci în stil victorian

Tenișii slip-on tricotati Long Beach de la linia de colecție Gant Beacons Project sunt pe cât de monotoni ca aspect, pe atât de permisivi la obținut mix and match cu haine care denotă un aspect vintage. Dintr-un alb fildeș, au model uni și stil chic care iese în evidență prin fibrele reciclate și șireturile pentru ajustare.

Îi poți comanda aici

Teniși galbeni din pânză

Ceva mai colorați sunt tenișii de pânză Melli de la Scotch and Soda. Într-o combinație de alb/gri/galben aprins, aceștia îți lasă pielea să respire. Au un model geometric discret pe părțile laterale și talpa groasă dintr-un portocaliu pal. Se pot purta atât la pantaloni, cât și la rochii sau fuste.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Caria dentară – ce este și cum se tratează

Îi poți comanda aici

Teniși cu aspect catifelat

Love Moschino propune o pereche de teniși flatform cu aspect catifelat. Aceștia au și aplicații cu ținte ca accesorii și pot reprezenta o opțiune mai sport pentru vestimentația mai comodă. Se potrivesc mai ales cu ceva din denim, pantalon, raiat. Materialul este textil din catifea combinat cu piele.

Îi poți comanda aici

Foto homepage: Indigo Photo Club /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri