31 Mai 2019 publicat în Shopping 19 share-uri

Pentru că s-a deschis sezonul nunților, al botezurilor și alte evenimente importante, mai jos găsiți 5 modele de rochii în mărimi mari pentru ocazie.

Succesul constă în a te accepta și a te iubi fix așa cum ești. Succesul constă în a accepta faptul că nu există perfecțiune, nu există om perfect, și că atât calitățile cât și defectele sunt cele care ne fac speciale și unice.

Din nefericire, să îți iubești corpul a devenit o sarcină tot mai grea pentru multe dintre noi. Este societatea în care trăim cea care ne învață să fim dure cu noi și să ne criticăm așa cum poate cei din jur nici măcar nu o fac. Găsim defecte pe care ceilalți nu le văd și ne frustrăm pe ceva ce nu există.

Trecând puțin peste acest aspect trist, trebuie să fim recunoscătoare pentru faptul că trăim vremuri care oferă soluții pentru orice problemă fizică ni s-ar părea că avem. Astfel, o femeie cu forme voluptoase nu mai întâmpină dificultăți în găsirea hainelor potrivite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Și pentru că s-a deschis sezonul nunților, al botezurilor și alte evenimente importante, mai jos găsiți 5 modele de rochii în mărimi mari pentru ocazie.

Rochie cu decolteu în V

Nu îți ascunde formele! Dacă ai un bust mare, un decolteu în V nu va face altceva decât să formeze o imagine plăcută în această zona, în timp ce lungimea până la genunchi a unei fuste întotdeauna o să avantajeze o femeie cu forme. Prin urmare, prima rochie de ocazie din lista mea este o rochie cu croială bodycon și decolteu în V. Îndrăznește să o îmbraci și nu uita să o porți cu atitudine! Ești o femeie frumoasă și puternică!

O poti vedea aici

Rochie lungă de seară

Rochia lungă este preferata oricărei femei cu forme (și nu numai). Rochia lungă reușește să acopere tot ceea ce nu ne dorim să se vadă, motiv pentru care o luăm cu noi la mai toate evenimentele importante. Pentru tine am o propunere ceva mai îndrăzneață – rochia lungă de seară, satinată, cu decolteu în V și crăpătură pe picior. De ce nu?! Așa cum spuneam, trebuie să lucrezi să îți recapeți încrederea în tine și poți începe prin a purta haine ceva mai îndrăznețe, dar cu bun gust.

O poti achizitiona de aici

Rochie din voal cu dantelă

O altă rochie lungă care te pune în valoare și atrage toate privirile este cea din voal negru, prevăzută cu cu dantelă în partea de sus. Tot ce face ea este să îți sublinieze feminitatea și să ofere eleganța de care este nevoie la un eveniment. Crăpătura pe picior este un plus adus în cinstea femeii care își iubește trupul și care a învățat că lumea o să te accepte și o să te iubească doar atunci când tu te accepți și te iubești.

Poti vedea rochia aici

Rochie neagră cu imprimeu floral

O superbitate de rochie pe care trebuie să o primești în dulapul tău. Este o rochie care te va însoți nu doar la evenimentele importante, ci și într-o zi obișnuită când tot ce îți dorești este să simți că ai lumea la picioare. Pune-o pe tine și ieși în lume, bea o cafea la o terasă fancy, în cinstea ta, în cinstea unei zile minunate și a vieții care ți-a pregătit o mulțime de surprize frumoase. Imprimeu floral este un omagiu adus sezonului cald, care îți reamintește că natura și oamenii au o frumusețe de care uneori uită.

O poti vedea aici

Rochie cu buline și imprimeu floral

Stai, nu te decide încă, mai am o rochie pentru tine care s-ar putea să îți placă. Elegantă, feminină, romantică, dulce și îndrăzneață, rochia asta este cum vrei tu să fie... sau, mai bine spui, cum vrei tu să fii. Depinde doar de tine cum alegi să o porți și cum vrei să te prezinte în fața celorlalți. Rochia scurtă cu buline și imprimeu floral este pentru femeia care iubește viața și se iubește pe ea. Adică este pentru tine!

Poti cumpara rochia de aici

Sursa foto homepage: by staras/shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri