24 Mai 2019 publicat în Shopping 19 share-uri

Ritual de frumusețe: reduceri + cosmetice = love!

Pentru că știm că îți place nu doar să arăți bine, dar și să ai produse de calitate, credem că ar trebui să profiți și tu de cele mai cool reduceri la cosmeticele profesionale!

Știi ce face niște produse cosmetice extraordinare? Când sunt la reducere! Așa că îți vindem un pont: un retailer organizează Beauty Days, ocazie cu care tu îți poți cumpăra produsele preferate de înfrumusețare la prețuri mici! Iar promoțiile astea sunt cu atât mai speciale cu cât se pune problema de branduri profesionale care altfel au prețuri de achiziții mai puțin accesibile. Așa că, pentru a-ți face o idee privind ce oferte sunt disponibile, îți prezentăm câteva lucrușoase de make-up care ne-au atras nouă atenția. De altfel care ar trebui să fie în gentuța de beauty a fiecăreia dintre noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Pudră pulbere matifiantă cu extract de bambus

Pudra profesională Bamboo este cu textură pulbere și netezește perfect pielea. Aceasta asigură matifierea delicată a tenului și grație formulei sale cu proteine din mătase hidratează. În plus maschează ridurile. Produsul cosmetic are dublu rol - fixare machiaj dar și pudră de față. Nu lasă urme albe și se poate aplica pe toate tipurile de ten.

O poți comanda aici

Ruj roșu de buze mat Revlon

Dacă orice femeie ar trebui să aibă în garderobă o geantă neagră și pantofi cu toc, mai mult ca sigur nu ar trebui să îi lipsească din trusa cu cosmetice și un ruj roșu. Propunerea de la Revlon - Ultra HD Matte este un ruj cu o formulă cremoasă de gel fără ceară, foarte pigmentat. Plus că este și foarte “gustos” pentru că are aromă de mango și vanilie. Nu usucă buzele, ba chiar hidratează și lasă un efect de umplere - extrem de rezistent.

Îl poți comanda aici

Bază de machiaj profesională cu efect iluminator

De la Ingrid Cosmetics am găsit la reducere un produs cosmetic profesional - bază de machiaj. Pentru a te asigura că machiajul tău va fi nu doar frumos, ci și de durată. Se aplică înaintea fondului de ten și al anticearcănului și va revigora tenul fără luminozitate, conferind claritatea make-up-ului. Se obține un aspect perfect grație formulei bazate pe elastani și silicon - face pielea mai fină, acoperă porii, reduce liniile fine.

O poți comanda aici

Paletă farduri de ochi Ultra Flawless 3 Resurrection

O trusa de machiaj nu este este completă fără o paleta de farduri de ochi. Make-up Revolution are mai multe combinații disponibile. Noi am ales o trusă cu 32 de nuanțe care să se potrivească mai multor persoane, pentru a crea variante de machiaj moderne. Fie că se dorește ceva de zi, casual sau ceva mai captivant de seară.

O poți comanda aici

Loțiune tonică exfoliantă pentru tenul mixt și gras

Un machiaj este spectaculos, mai ales dacă este aplicat pe o piele răsfățată. Așa că nu neglija sănătatea tenului și optează pentru cosmetice tonice. O loțiune exfoliantă pentru tenul mixt și gras este perfectă pentru a îndepărta stratul de celule moarte, mărind totodată capacitatea pielii de a se regenera. Plus că va controla mai ușor problemele tenului mai simplu - compania de cosmetice Clinique dispune de o serie de inovații revoluționare.

O poți comanda aici

Foto homepage: By symbiot /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri