12:05, 27 Mai 2019 publicat în Shopping

Sacoul este piesa vestimentară must have din garderoba unei femei.

Asta pentru că atunci când suntem în căutarea unei ținute office, primul la care ne gândim este sacoul... și de aici urmează completarea ținutei.

Dar articolul de astăzi nu este despre sacourile office, acelea pe care le porți când mergi la un interviu de angajare sau la o întâlnire de afaceri, ci este despre sacourile versatile, acelea pe care poți conta în orice situație.

Sacou în dungi Mango

Ori de câte ori îți dorești să te simți specială (și sper să îți dorești asta tot timpul, pentru că meriți), îmbracă-te în culorii vii. O culoare caldă și veselă induce starea de bine, ajutându-te să te relaxezi într-un timp foarte scurt. Așadar, începem prezentarea cu un sacou în dungi de la Mango, perfect pentru serile răcoroase de vară. Fiind un sacou lejer, oversize, se poartă atât cu blugi skinny și cu pantaloni conici lungi, cât și cu pantaloni scurți.

* ** Il poti vedea aici

Sacou în dungi albastre

A fost dragoste la prima vedere cu acest sacou în dungi. M-am imaginat combinându-l în toate modurile posibile și purtându-l la tot felul de evenimente, indiferent de dress code-ul impus. Sacoul cu dungi în diferite nuanțe de albastru este o piesă must have, deoarece vei avea nevoie de el atât în zilele obișnuite de muncă, cât și în zilele cu întâlniri importante, acolo unde îți propui să impresionezi și să obții ceea ce își dorești. Și acest sacou este un model oversize, ceea ce înseamnă că se poate purta doar cu un top și o pereche de pantaloni scurți.

***Poti achizitiona sacoul de aici

Sacou în dungi multicolore

Așa sacou mai rar, iar asta nu poate însemna decât un singur lucru: trebuie să îl ai în garderoba ta! Este un sacou fără cusur, sacoul de care prinzi drag încă de la prima vedere, după care se transformă într-o obsesie. Știi când îți place o piesă vestimentară atât de tare încât o porți de trei ori pe săptămână fără să îți dai seama că este ceva în neregulă?! Ei bine, este și cazul sacoului în dungi multicolore. Partea și mai bună este că îl poți asorta cu absolut orice altă piesă vestimentară, indiferent de culoare.

***Sacoul in dungi multicolore este disponibil aici

Sacou în dungi Only

Dacă am început prezentarea cu un model de sacou în dungi pentru orice tip de eveniment, încheiem prezentarea cu modelul office al sacoului în dungi. Este, așa cum îmi place mie să zic, un sacou serios, care te transformă pe loc într-o femeie business, sigură pe ea și gata să obțină tot ce și-a propus. Nu spun că nu ești așa în fiecare zi, dar, în funcție de hainele pe care le purtăm, oferim o anumită imagine despre noi.

*** Il poti vedea aici

Sursa foto front page: Shutterstock/ by indira’s work


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri