22 Mai 2019 publicat în Shopping 1 share-uri

Atât organizatoarele pentru bijuterii, cât și casetele pentru bijuterii reprezintă o alegere inspirată atunci când vrei să faci un cadou.

Bijuteriile stau cel mai bine acolo unde le este locul - pe o femeie: la gâtul ei, în urechi, la mâini și... oriunde o mai poartă imaginația să le poarte.

Dar atunci când regina se odihnește, bijuteriile merită să se odihnească și ele tot într-un loc pe măsură. Aici își fac apariția cutiile și casetele pentru bijuterii, organizatoarele și suporturile, care mai de care mai deosebite și mai impunătoare. Le găsim în magazinele online sub toate formele și dimensiunile, în toate culorile și pentru toate stilurile.

Atât organizatoarele pentru bijuterii, cât și casetele pentru bijuterii reprezintă o alegere inspirată atunci când vrei să faci un cadou. Mă îndoiesc că există femei care să nu aibă cel puțin două perechi de cercei și un lănțișor, chiar dacă li se întâmplă să le poarte rar.

Organizator pentru bijuterii

O femeie căreia îi place să aibă toate lucrurile în ordine, de fiecare dată în același loc, o să opteze întotdeauna pentru un organizator. Organizatorul pentru bijuterii este o cutie compartimentată, mai mare sau mai mică, depinde de câte piese conține colecția ta, uneori supraetajată, cu multe ușițe și sertărașe.

Astfel, inelele au locul lor, cerceii au și ei un loc special, la fel și broșele, lănțișoarele și mărgelele. În felul ăsta, bijuteriile nu se vor mai amesteca niciodată între ele și nu se vor mai încurca.

O poti comanda de aici

Poti vedea cutia de bijuterii aici

Poti achizitiona aceasta caseta de bijuterii de aici

Casete pentru bijuterii

Casetele pentru bijuterii mă întorc cumva în timp, pe vremea când doamnele și domnișoarele purtau rochii lungi cu crinolină, pălării și umbrele ca să se protejeze de soare. Atunci nu existau organizatoarele, iar bijuteriile erau ținute toate într-o casetă cu aspect regal.

Astăzi le găsim sub diferite forme, din metal, plastic sau sticlă, cu imprimeuri retro sau imprimeuri florale, toate la fel de atrăgătoare și dornice să găzduiască o întreagă colecție de bijuterii.

Caseta de bijuterii cu 4 sertare este disponibila aici

O poti cumpara de aici

Poti cumpara cutia pentru bijuterii de aici

Citate despre bijuterii

“Bijuteriile au puterea de a fi acel lucru mic care te face să te simți unică.” (Jennie Kwon)

“Nu m-am gândit niciodată la bijuterii ca trofee. Sunt aici să am grijă de ele și să le iubesc, pentru că suntem doar paznici temporari ai frumuseții.” (Elisabeth Taylor)

 “Femeile fără bijuterii sunt frumoase ca cerul fără stele.” (Valeria Mahok)

“Bijuteriile sunt ca și condimentul perfect – complimentează ceea ce este deja acolo.” (Diane von Furstenberg)

 “Colecția de bijuterii este ca o biografie. O poveste care spune totul despre multe capitole mai mici ale vieții tale.” (Gem Hunt)

 “Bijuteriile au puterea de a distrage mintea omului de la riduri.” (Sonjia Hernie)

Sursa foto front page: ff-photo/ shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri