Cărți de colorat: pentru zilele mohorâte de primăvară

12:05, 2 Mai 2019 publicat în Shopping2 share-uri

Găsesc în cărțile de colorat o lume magică, o lume în care îmi place să evadez ori de câte ori simt nevoia să iau o pauză de la responsabilități și de la realitate.

Am zile în care îmi doresc să fiu din nou copil, așa că răsfoiesc manualele după care am învățat când eram mică, mă uit la desene animate sau deschid o carte de colorat cu povești. În alte zile mă simt suficient de matură și de independentă încât îmi găsesc refugiul în paginii unei cărți de colorat pentru adulți, acolo unde situația este ceva mai serioasă.

Acest material este pentru tine, dacă vrei să petreci timp de calitate cu tine, sau dacă ești în căutarea unui cadou pentru prieteni sau pentru copiii pe care îi cunoști.

Citeste si:
Activități distractive care dezvoltă abilitățile copilului tău
Activități distractive care...

Cărți de colorat pentru copii

O poti achizitiona de aici

Cu toate că au apărut cărțile de colorat pentru adulți, preferatele mele rămân cărțile de colorat pentru copii clasice. Sunt poveștile și personajele care mă poartă într-o lume magică, care mă facă să mă simt din nou copil (și la un moment dat toți tânjim după asta), care îmi aduc bucuria după care tânjește inima mea. Cărțile de colorat pentru copii ne vor reaminti în permanență de o copilărie inocentă, de aceea nu este de condamnat dacă alegem în locul unei cărți de colorat pentru adulți una cu povești sau prințese.

Citeste si:
Cum ajuti un copil sa isi depaseasca anxietatea
Cum ajuti un copil sa isi...

O poti achizitiona de aici

Cărțile de colorat pot reprezenta o activitate de familie, fiind o modalitate prin care părinții se pot apropia de copii și pot da naștere unor amintiri de neprețuit.

Cărți de colorat pentru adulți

Cărțile de colorat pentru adulți s-au bucurat de un succes răsunător încă de la apariția lor pe piață. Se spune despre ele că sunt cărți antistres, cărți care relaxează, același lucru pe cae îl poate face și o carte de colorat pentru copii, dacă mă întrebi pe mine. Însă diferențele dintre cele două tipuri de cărți de colorat sunt multe.

O carte de colorat pentru adulți necesită răbdare și foarte multă atenție, necesită liniște și o anumită stare interioară pentru a reuși să duci creația la bun sfârșit. În cărțile de colorat pentru adulți, de fapt, asta găsim – creații, opere de artă, pe care le putem înrăma și pune pe pereți sau le putem face cadou celor dragi.

Unele dintre ele conțin mesaje motivaționale, altele sunt cu mandale (provine din sanscrită și înseamnă cerc sacru – pentru invocarea energiei divine) și mai avem și cărți de colorat pentru adulți cu motive tradiționale românești.

Oricare ar fi alegerea, sunt convinsă că starea de bine oferită o să fie aceeași.

O poti achizitiona de aici

l

O poti achizitiona de aici

Sursa foto homepage: shutterstock/ by abophotograph


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri