Brățările de argint sunt bijuterii speciale care completează ținutele elegante într-o notă uimitoare.

Fie că ești în căutarea unui model pentru tine sau că vrei să îi faci un cadou cuiva, găsești mai jos câteva accesorii deosebite.

Brățările de argint sunt disponibile într-o gamă variată - culori, design, mărimi - și parte din colecții cât mai atrăgătoare. Acestea pot fi o mostră a manifestării stilului propriu, purtându-se la încheietura mâinii. Conferă un look fabulos, prin finisarea frumoasă, cu diverse talismane și ornamente care să le facă superbe. Acestea pot reprezenta o amintire de neprețuit.

Dacă ai nevoie de ceva sugestii, am ales mai jos câteva brățări de argint cu care să te mândrești.

Brățară din argint cu cristale

O brățară de argint extrem de atrăgătoare este cea de la Rankine-Silver, un brand foarte apreciat în rândul doamnelor. Decorată cu cristale zirconia, aceasta are închidere clasică și un talisman rotund care maschează zona răsucirii. Are un design cu striații, foarte simplu și de efect ceea ce ar putea-o face cu ușurință o favorită.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

O poți comanda aici

Brățară din argint 925 cu cristale

Produsul este livrat în ambalaj personalizat, deci poți opta pentru această brățară de argint dacă vrei să impresionezi pe cineva care nu pune preț pe bijuterii sofisticate. Brățara aceasta este una simplă, fără decorațiuni în relief - are doar un charm mic, în partea de mijloc, unul cu cristale.

O poți comanda aici

Brățară de argint auriu rose de la Esprit

Această brățară auriu-rose poate fi un cadou inspirat pentru o persoană dragă din viața ta. Din argint veritabil, marcat 925, acest accesoriu este decorat cu 12 cristale și are un text atașat - LOVE descris cu pietre zirconia. Practic, o scuză pentru a face o declarație de dragoste - marca Esprit este vizibilă și bijuteria face parte din linia Amory.

O poți comanda aici

Brățară dublă din argint cu trifoi cu patru foi

Această brățară din argint 925 are un design modern, dispus pe două rânduri. Bijuteria dublă se remarcă prin elemente decorative sub formă de trifoi cu patru foi (un talisman tip simbol care înseamnă noroc) și niște biluțe mici. Dacă vrei să o faci cadou, ține cont că la livrare poți atașa un card special cu mesaj personalizat.

O poți comanda aici

Brăţară de lux din argint

Un cadou pretențios poate fi o brațară din argint, dar una de lux. Are contururi de oval transparente, strălucitoare, cu interior albastru închis, încrustat. Acestea sunt realizate din zirconii, iar pe margine sunt prevăzute niște cristale luminoase și discrete.

O poți comanda aici

Brățară din argint placat cu rodiu și perle albe

Pentru că frumusețea stă și în lucrurile simple, o brățară de argint poate fi deosebită doar având niște perle în completare. Subțire și fină, poate reprezenta o atenție deosebită cuiva special - această bijuterie se livrează într-o cutie elegantă, fără să mai fie necesară o reambalare.

O poți comanda aici
 

Foto homepage: Nicoleta Ionescu /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri