19 Martie 2019 publicat în Shopping 62 share-uri

Când vine vorba de încălțămintea de primăvară, putem să ne referim la cele mai drăgălașe modele de pantofi, mocasini, balerini și chiar ghetuțe scurte.

Primăvara este sezonul în care nu doar natura revine la viață, ci și trupul nostru se dezmorțește și se bucură din cap până în picioare. Capul cu părul în vânt, iar picioarele purtate de cele mai frumoase și lejere perechi de pantofi.

Când vine vorba de încălțămintea de primăvară, putem să ne referim la cele mai drăgălașe modele de pantofi, mocasini, balerini și chiar ghetuțe scurte. Este încălțămintea care se poartă cu blugi skinny sau boyfriend, cu rochii și fuste, cu salopete și pantaloni eleganți. Iată câteva exemple:

Pantofi Oxford

Pantofii Oxford nu dau semne că ar vrea să iasă din topul preferințelor, mai ales acum că sunt pe val platformele, iar pe ei îi găsim și în varianta cu talpă înaltă. Ușor de purtat și ușor de asortat, pantofii Oxford sunt îndrăgiți atât de adolescente și tinere, cât și de doamne. Se combină cu blugi, pantaloni office, fuste midi și scurte, rochii casual și office.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Ii poti vedea aici

Pantofi cu toc gros

Așa cum pantofii stiletto sunt un must have, la fel și pantofii cu toc gros ar trebui să se regăsească în colecțiile noastre de pantofi. De ce? Pentru că sunt versatili și sunt atât de ușor de purtat încât o să îți faci o obișnuință din a purta pantofi cu toc. Tocul gros și mic s-a dovedit a fi un real ajutor pentru doamnele și domnișoarele care nu rezistă prea mult pe tocuri, dar în unele situații sunt nevoite să le poarte.

Ii poti achizitiona de aici

Pantofi cu baretă

De ce am selectat încă o pereche de pantofi cu toc gros și mic? Deoarece femeia anului 2019 este o femeie elegantă și independentă, o femeie puternică și de succes, care nu stă locului decât atunci când s-a pus în pat ca să își facă somnul de frumusețe, adică aproape de miezul nopții. Și am ales o pereche de pantofi în culori, pentru că este primăvară și ar fi și păcat să nu o celebrăm așa cum se cuvine.

Cumpara-i de aici

Pantofi cu platformă

Așa cum spuneam, pantofii cu platformă sunt pe val, iar tu nu ai niciun motiv să nu îți achiziționezi o pereche. Am ales o pereche ce poate fi cu ușurință introdusă într-un outfit office, dar și într-o combinație smart-casual. Pantofii cu platformă au câștigat teren în fața celorlalte modele întrucât femeile mici de statură câștigă câțiva cm în plus și se pot simți și mai bine în pielea lor.

Ii poti achizitiona de aici

Mocasini portocalii

Dacă pentru unele tinere mocasinii sunt niște pantofi de... femei trecute de a doua tinerețe, pentru restul sunt niște pantofi super lejeri, super drăguți, dar și versatili. În timp ce eu i-aș combina cu toate perechile mele de blugi, femeile care știu să se bucure de vremea frumoasă de afară îi combină cu rochii și fuste, salopete lejere și pantaloni subțiri. Mocasinii sunt ideali pentru ținutele office de primăvară-vară.

Ii poti vedea aici

Ghete cu fermoar

Primăvara este extrem de capricioasă, motiv pentru care este recomandat să păstrăm la vedere o pereche de ghete pentru zilele cu nori gri pe cer. Cele mai în vogă ghete ale anului 2018 au fost cele pe care le vezi în imaginea alăturată, la fel, preferate atât de adolescente și tinere, cât și de femeile de peste 30 de ani. Dacă vrei să fii în pas cu moda, acum este timpul să ți le achiziționezi!

Le poti achizitiona de aici

Mocasini cu flori

Dacă ai afla că primăvara se supără pe noi pentru că nu purtăm haine și încălțăminte cu florile ei, te-ai grăbi să faci o comandă online pentru ca a doua zi să o împaci? Pentru că nu există scuză pentru care să nu porți imprimeu floral în sezonul florilor. În plus, picioarele tale cred că s-ar bucura și ele să fie învăluite toată ziua de flori colorate. Poartă-i cu încredere!

Vezi aici mocasini cu flori

Sursa foto homepage: by Igisheva Maria /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri