2 Octombrie 2014 publicat în Shopping 1 share-uri

Pentru ca iubim moda.

Comunicat de presa

Noua moda nu putea fi mai bogata in contraste de atat. Astfel, noile look-uri la moda sunt dominate de un joc plin de fatete contrastante: slim vs. oversize, retro-chic vs. future zone, boyish vs. girly, grafic vs. inflorat, tweed vs. chiffon, tricotaj-lejer vs. haine-vamp, printesa-Boho vs. purista-power, eleganta vs. excentricitate, neopren vs. piele, asimetrie vs. liniaritate… pentru a enumera doar cateva dintre noile curente.

Pentru ca iubim pantofii. Tendinte in moda la incaltaminte toamna / iarna 2014/15.

Noile „shoe-ting stars“ pentru sezonul care urmeaza sunt din nou cizmele! Astfel, noua generatie de cizme convinge cu o multitudine incredibila de stiluri: fie in varianta feminina semi-inalta sub forma de cizmulite, cizme cu siret cu un aer masculin-trendy, cizme Chelsea sofisticate, cu caracter discret sau ca botine sexi - toate reprezinta noile piese cheie ale acestei toamne! Lor li se adauga in prima linie a noilor tendinte modele extravagante de sporties, pumps & booties, dovedind si ele acum competenta in moda. Noile „womaniser” se prezinta predominant in negru, culoarea sezonului toamna/iarna, pe langa tonuri de maro si gri. Lipsa unei palete de culori variate este insa inlocuita cu maiestrie de amestecuri de material, aplicatii precum cusaturi cu tighel, tricotaje, dar si fermoare, catarame sau zale metalice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Smart Shopping de lux.

Incaltaminte cat vezi cu ochii … la Deichmann, care cu 69 de magazine in Romania face sa creasca pulsul oricarui impatimit de moda! Atractiile principale ale viitorului sezon toamna / iarna le gasiti la Deichmann, ca intotdeauna la preturi senzational de mici.

Acestea sunt noile tendinte in moda la incaltaminte:

CIZMULITE: Un Fashion Joker absolut! Cizmele semi-inalte, pana la gamba, sunt solutia intermediara perfecta pentru zilele reci, dar nu extreme de iarna. Iar, cu carambul lor ingust, ele scot in evidenta un picior zvelt!

BOTINE: Cine crede ca acesta este un trend temporar se inseala! Caci varianta scurta, sic a iubitelor cizmulite si-a asigurat un loc in primul rand al modei!

BOTINE II: Nici o mirare ca tocmai ele au stofa de Best Basic. Fie ca e vorba de ierni blande sau doar de nevoia de a purta o varianta sexi de cizma, este decizia fiecareia … Vrem si noi!

CHELSEA BOOTS: Concepute de fapt ca cizme barbatesti, ele au cucerit definitiv lumea femeilor si impresioneaza printr-un temperament cool & elegant! Anul acesta, vizibile in foarte multe variante – si cu toc bloc!

PUMPS & BOOTIES: Pumps sau mai degraba Booties? Caci si varianta intermediara – Bootie Pumps – este un hit absolut! In schimb, clasicii Pumps, acum din nou supli si ascutiti, seduc cu gratia si eleganta lor!

GHETE CU SIRET: O alta tendinta de top, care isi are originea in dulapul lui cu incaltaminte! Acum este stilul ei Outdoor, destins, pe care fetele pasionate de moda de la oras il exprima cu aceste cizme cu sireturi, cu mici note rustice si talpa subtire!

SPORTIES: Absolut indispensabile pentru aceasta toamna sunt modelele cool de sneakeri! Oricum, moda din acest an s-a inspirat puternic din stilul sport … Eleganta dinamica, care te mentine tanar… we like!

GIRLS: Lumea fetelor tinere nu doreste sa renunte la un stil cool-sic! Astfel, tonuri de rosé, zmeura si mure, dar si aplicatii casual sunt frecvent prezente pe noile modele de Boots si Sporties!

BARBATI: Putin clasic - este tendinta in moda la incaltaminte barbateasca! Pantoful-Business elegant in stilul clasic ramane indispensabil, totusi stilul casual, cu cusaturi cool, este vizibil mai degajat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri