2 August 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

Designerul Mihaela Glavan ne dezvaluie noile tendinte in materie de incaltaminte pentru sezonul toamna-iarna 2012/2013. Noua sa colectie este o colectie impresionanta de pantofi si cizme cu decoratini metalice.

Designerul Mihaela Glavan ne dezvaluie noile tendinte in materie de incaltaminte pentru sezonul toamna-iarna 2012/2013. Noua sa colectie este o colectie impresionanta de pantofi si cizme cu decoratiuni metalice.

Avand ca inspiratie initiala decoratiunile baroce, dar si modalitatea de figurare a miscarii din sculptura futurista, acest toc personalizat a fost realizat cu indrumarea si sprijinul lui Aurel Ierulescu, un renumit sculptor roman.

Obiectul care acopera tocul este realizat din cupru acoperit galvanic cu nichel negru sau aur, in functie de necesitatile de decorare. Aceasta carcasa metalica ce imbraca tocul si este fixata pe platou creeaza o platforma aparenta, oferind pantofului o alta valoare estetica.

Volumul acestor platforme metalice, intens vibrat, sugereaza miscarea, viteza, acceleratia, asociatii firesti cu zona de incaltaminte.

Kudika Tarot

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri