7 Decembrie 2011 publicat în Sanatate 1 share-uri

Interactiv slim nu numai ca elimina celulele grase din organism... ci iti 'pacaleste' stomacul in asa fel incat sa nu mai simti senzatia de foame.

Pastilele de slabit Interactiv Slim cu extract de plante scad pofta de mancare, apetitul pentru dulciuri, regleaza nivelul colesterolului si trigliceridelor, accelereaza arderea grasimilor si inhiba sinteza acizilor grasi.

Interactiv slim este un supliment alimentar natural pentru slabit , fara efecte secundare si ajuta la pierderea rapida a kilogramelor in plus.

Suplimentul pentru slabit Interactiv Slim este rezultatul medicilor din Canada in colaborare cu medicii romani!

Singurul efort pe care trebuie sa il facem in timp ce administram suplimentul Interactiv Slim este sa bem minim 8 pahare cu apa pe zi si sa eliminam din alimentatie: grasimile, prajelile, dulciurile si sucurile.

Testele facute pe 20 de persoane cu metabolism si greutate diferita au demonstrat ca Interactiv Slim te slabeste 1 KG in maxim 48 ore ! Interactiv Slim reduce colesterolul, intareste sistemul cardio-vascular, reduce fragilitatea vasculara si are un puternic efect antioxidant si imunostimulator.

Specialistii in nutritie recomanda Interactiv Slim persoanelor care au probleme cu greutatea, deoarece arde grasimile si este un bun detoxifiant.

In plus este benefic si pentru indivizii care sunt stresati si au probleme cu pofta de mancare.

Ajuta la evitarea cresterii in greutate pe perioada menopauzei si are un efect demonstrat si in reducerea celulitei. Stimuleaza metabolismul in mod natural si ajuta la reducerea naturala a tesuturilor grase din organism.

Interactiv slim te ajuta sa-ti reduci in mod normal apetitul, topeste celule grase din organism si le elimina.

Interactiv slim nu numai ca elimina celulele grase din organism ...ci iti ,,pacaleste'' stomacul in asa fel incat sa nu mai simti senzatia de foame.


Detalii pe:
www.interactivslim.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri