Iarna avem mai putina energie, suntem mai somnorosi, mai usor de iritat, iar concentrarea si atentia au de suferit. Ce putem face?
Omega 3
Consuma peste gras (in special somon si ton), nuci, ulei si seminte de in, alimente ce sunt bogate in omega 3. Acesti acizi sunt importanti pentru buna functionare a creierului. In plus, Omega 3 incurajeaza corpul sa transforme carbohidratii in glicogen (sursa preferata a organismului pentru formarea energiei) si nu in depozite de grasime.
Mai mult magneziu
300 de reactii biochimice ale orgasnimului nostru necesita magneziu, dar de cele mai multe ori omitem sa ii oferim corpului acest element. Cel mai indicat este sa consumi mai multe nuci, alune si cereale, dar doza zilnica recomandata de 300 de miligrame poate fi inlocuita si de suplimente.
Mai mult sport
Nu trebuie neaparat sa faci exercitii de 5 ori pe saptamana, cate doua ore pe zi pentru a te simti mai bine. Este indeajuns sa faci cateva exercitii usoare dimineata si/ sau seara, sa mergi mai mult pe jos sau sa alergi prin parc (atunci cand vremea iti permite). Important este sa faci miscare! Vei observa in numai cateva saptamani ca vei arata mai bine si te vei simti mai bine. Sugestia noastra este sa te inscrii la un curs de dans. Miscarile de zi cu zi vor deveni mai elegante, postura corpului va fi mai frumoasa, vei fi mai feminina, te vei simti mai bine cu tine insati.
Mai mult sex

Te relaxezi, iti exprimi emotiile, sentimentele, depui efort fizic, daruiesti si primesti iubire. Ce poate fi mai frumos? Cei ce fac dragoste des sunt mai energici, mai increzatori.
Mai multa grija fata de tine
Trebuie sa inveti sa te relaxezi, sa iti faci timp pentru tine insati, sa iti arati, sa iti demonstrezi afectiunea. Acorda-ti macar o data pe saptamana doua ore numai pentru tine. Rasfata-ti fiecare simt in parte. Presara sare de baie sau spumant in cada si petrece cateva zeci de minute cu tine insati. Dupa aceea, poti sa folosi un tratament cosmetic, poti aplica lotiunea ta preferata de corp. Asculta muzica, savureaza cateva capsuni cu frisca sau cateva cubulete de ciocolata. Reteta nu este batuta in cuie. Fiecare are propriul ritual, dar este indicat sa iti stimulezi fiecare simt.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri