Cum dorm oamenii astazi? De ce nu dorm femeile suficient? Cine sufera de apnee in somn? Ce impact are lipsa somnului asupra sanatatii?
• 35% din cei chestionati au spus ca nu dorm suficient
• 60% din cei chestionati au spus ca dorm bine noaptea (5% nu stiu daca dorm bine noaptea)
• In Spania se inregistreaza cele mai multe persoane care dorm bine, 75% spunand ca dorm bine noaptea, spre deosebire de Franta, unde doar jumatate, 51%, au spus ca dorm bine noaptea.

2. De ce nu dorm oamenii

• Unul din principalele motive pentru care oamenii nu dorm suficient a fost faptul ca „merg la culcare tarziu si trebuie sa se trezeasca devreme” – in aceasta situatie se afla peste 50% (55%) din respondentii din Germania, insa in Spania, acest factor afecteaza doar 22%, iar in Turcia doar 21% din cei chestionati.
• Un alt factor important pentru care oamenii nu dorm suficient a fost faptul ca „dorm prost in general”. In Marea Britanie si Belgia acest motiv a fost invocat de aproape 50% (45%). In Brazilia se pare ca nu exista o problema in acest sens – doar 17% au mentionat acest motiv pentru un somn insuficient.
• Aproape jumatate din persoanele care nu dorm bine au indicat faptul ca „dorm prost in general” ca motiv pentru lipsa de somn – sugerand ca multi au renuntat probabil la ideea de a putea dormi vreodata bine.
• In Turcia, 12% au indicat caldura de afara ca motiv pentru lipsa somnului.

3. Barbatii si somnul

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

• Semnificativ mai multi barbati simt ca dorm suficient noaptea in comparatie cu femeile. Acest lucru a fost observat cu precadere in SUA, unde 68% dintre barbati simt ca dorm suficient in fiecare noapte, spre deosebire de 58% dintre femei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri