Asociatia Salveaza Vieti demareaza cea de-a doua etapa a campaniei 'Nu ma ignora', prin care oricine poate dona 2 EUR prin SMS pentru copiii bolnavi de cancer limfatic

Comunicat de presa

Asociatia Salveaza Vieti demareaza cea de-a doua etapa a campaniei „Nu ma ignora”, prin care oricine poate dona 2 EUR prin SMS pentru copiii bolnavi de cancer limfatic
Obiectivul final al campaniei este suma de 1.000.000 EUR
• Fundatia Vodafone Romania doneaza 350.000 EUR, in cadrul parteneriatului cu Salveaza Vieti

Asociatia Salveaza Vieti a dat startul celei de-a doua componente a campaniei „Nu ma ignora”, dedicata infiintarii primului Centru de Excelenta in diagnoza si tratamentul cancerului limfatic din Romania, la Clinica de Oncopediatrie Louis Turcanu din Timisoara. Pana la 31 martie 2011, orice persoana poate dona 2 EUR prin SMS la numarul 858, gratuit in orice retea de telefonie mobila (nu se percepe TVA). Fundatia Vodafone Romania doneaza 350.000 EUR pentru construirea si dotarea acestui centru.

In luna decembrie 2010, Asociatia a strans 400.000 EUR, proveniti din redirectionarea a 20% din impozitul pe profit de catre 300 de firme si din donatiile a 80 de persoane fizice. Tinta finala a proiectului este atingerea sumei de 1.000.000 EUR.

Kudika Tarot

Copiii de la Clinica de Oncopediatrie asteapta in continuare ajutorul nostru. Am facut un prim pas important in luna decembrie, cand peste 300 de firme au ales sa ne sprijine. Multumim Fundatiei Vodafone pentru sustinerea consistenta pe care a inteles sa ne-o acorde. Se spune ca ne nastem cu sanse egale, dar sansele copiilor bolnavi de cancer din Romania sunt mult reduse fata de cele ale celor din lumea civilizata. Incercam sa facem auzita vocea acestor copii, pentru care o donatie de 2 euro poate creste speranta la viata. Acesti copii lupta din greu cu boala lor, sunt mici, sunt puternici, dar au nevoie de sprijin. Renuntati astazi la unul dintre micile capricii cotidiene in favoarea lor si donati 2 euro prin SMS la 858”, a declarat Carmen Uscatu, Presedinte Salveaza Vieti.

Construirea acestui centru inseamna o sansa in plus pentru copiii bolnavi de cancer, carora dorim sa le fim alaturi in lupta lor pentru viata. Prin aceasta donatie, continuam angajamentul Fundatiei Vodafone Romania de a fi cat mai aproape de nevoile comunitatii si de a sustine proiectele din domeniul sanatatii”, a completat Elena Serban, director Fundatia Vodafone Romania.

Citeste si:
O Românie unită pentru educația copiilor noștri
O Românie unită pentru...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri