Asociatia Salveaza Vieti demareaza cea de-a doua etapa a campaniei 'Nu ma ignora', prin care oricine poate dona 2 EUR prin SMS pentru copiii bolnavi de cancer limfatic

Comunicat de presa

Asociatia Salveaza Vieti demareaza cea de-a doua etapa a campaniei „Nu ma ignora”, prin care oricine poate dona 2 EUR prin SMS pentru copiii bolnavi de cancer limfatic
Obiectivul final al campaniei este suma de 1.000.000 EUR
• Fundatia Vodafone Romania doneaza 350.000 EUR, in cadrul parteneriatului cu Salveaza Vieti

Asociatia Salveaza Vieti a dat startul celei de-a doua componente a campaniei „Nu ma ignora”, dedicata infiintarii primului Centru de Excelenta in diagnoza si tratamentul cancerului limfatic din Romania, la Clinica de Oncopediatrie Louis Turcanu din Timisoara. Pana la 31 martie 2011, orice persoana poate dona 2 EUR prin SMS la numarul 858, gratuit in orice retea de telefonie mobila (nu se percepe TVA). Fundatia Vodafone Romania doneaza 350.000 EUR pentru construirea si dotarea acestui centru.

In luna decembrie 2010, Asociatia a strans 400.000 EUR, proveniti din redirectionarea a 20% din impozitul pe profit de catre 300 de firme si din donatiile a 80 de persoane fizice. Tinta finala a proiectului este atingerea sumei de 1.000.000 EUR.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

Copiii de la Clinica de Oncopediatrie asteapta in continuare ajutorul nostru. Am facut un prim pas important in luna decembrie, cand peste 300 de firme au ales sa ne sprijine. Multumim Fundatiei Vodafone pentru sustinerea consistenta pe care a inteles sa ne-o acorde. Se spune ca ne nastem cu sanse egale, dar sansele copiilor bolnavi de cancer din Romania sunt mult reduse fata de cele ale celor din lumea civilizata. Incercam sa facem auzita vocea acestor copii, pentru care o donatie de 2 euro poate creste speranta la viata. Acesti copii lupta din greu cu boala lor, sunt mici, sunt puternici, dar au nevoie de sprijin. Renuntati astazi la unul dintre micile capricii cotidiene in favoarea lor si donati 2 euro prin SMS la 858”, a declarat Carmen Uscatu, Presedinte Salveaza Vieti.

Construirea acestui centru inseamna o sansa in plus pentru copiii bolnavi de cancer, carora dorim sa le fim alaturi in lupta lor pentru viata. Prin aceasta donatie, continuam angajamentul Fundatiei Vodafone Romania de a fi cat mai aproape de nevoile comunitatii si de a sustine proiectele din domeniul sanatatii”, a completat Elena Serban, director Fundatia Vodafone Romania.

Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri