Dieta unei singure zile este poate cea mai usoara dieta care poate fi tinuta de oricine si care asigura o scadere in greutate fara efect yo-yo, dar lenta, de minim 10 kg pe an.

Dieta unei singure zile este poate cea mai usoara dieta care poate fi tinuta de oricine si care asigura o scadere in greutate fara efect yo-yo, dar lenta, de minim 10 kg pe an. Desigur, daca veti combina aceasta dieta cu un stil de viata sanatos si cu un program de sport saptamanal cu siguranta rezultatele vor fi spectaculoase!

Dieta consta de fapt in consumul limitat de alimente o singura zi pe saptamana – Ziua Light. Aceasta dieta a fost creata si testata de Marc Messegue in Umbria, rezultatele fiind sigure pentru toti cei care au urmat-o, fara a fi afectata sanatatea, ci din contra, a fost asociata cu scaderea colesterolului, detoxifierea usoara a organismului, cresterea energiei.

Ce trebuie sa faceti:

- sa alegeti o zi din saptamana pe care sa o dedicati dietei de o singura zi, recomandat este sa evitati o zi de week-end sau ziua de vineri cand tentatiile sunt mari, iesiti in oras, petreceti, pot sa apara nunti sau alte aniversari etc.

- aveti voie sa consumati in ziua dietei doar apa plata, obligatoriu doi litri pe zi sau mai mult, dar in niciun caz mai putin. Recomandabil este ca in restul zilelor sa evitati sucurile din comert, sa consumati doar cafea, lapte, ceaiuri, fresh-uri de fructe sau apa plata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

- cina trebuie luata cu cel putin doua ore inainte de culcare.

- nu aveti voie deloc sa mancati prajit sau afumat.

- nu aveti voie sa folositi in preparate ulei, otet, doar condimente naturale (din frunze uscate).

- aveti nevoie de un cantar de bucatarie.

In ce consta Dieta Day Light?

In ziua de dieta se bea doar apa plata si se respecta regulile de mai sus. Se va manca:

- la micul dejun (care NU trebuie sarit) veti consuma: 30 grame paine integrala, 30 grame dulceata sau miere, ceai indulcit cu miere si cu lamaie (cat de mult doriti);

- gustare – un fruct;

- pranz: 250 greame legume fierte sau crude, 200 grame carne alba (peste sau piept de pui sau curcan) SAU 2-3 oua. Pentru cei vegetarieni: 250 grame de preparate din soia.

- gustare: un fruct;

- cina – identic cu pranzul.

In restul zilelor puteti consuma ce doriti, insa indicat este ca incet-incet sa va formati un stil de viata sanatos:

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

- sa evitati mancarurile prajite;

- sa consumati maxim doua felii de paine la o masa;


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri