Actul sexual este unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii, atat pentru femei cat si pentru barbati, dar mai putin de 50% dintre acestia sunt satisfacuti de viata lor sexuala.

Sanatatea sexuala si Starea de bine: 64% dintre femei si 58% dintre barbati nu sunt satisfacuti de viata lor sexuala

Rezultatele celui mai recent studiu regional realizat de Pfizer, in 9 tari din Europa Centrala si de Est , Israel si Turcia si prezentat publicului in premiera, arata ca 58% dintre barbatii si 64% dintre femeile incluse in esantionul reprezentativ nu sunt foarte satisfacuti de viata lor sexuala. Studiul evidentiaza faptul ca, o viata sexuala buna se traduce printr-o mai buna perceptie asupra vietii. Mai mult, o fermitate imbunatatita a erectiei determina, in mod direct, cresterea satisfactiei din punctul de vedere al performantelor sexuale.

Citeste si:
Studiul privind amprenta plasticului reciclat asupra mediului...
Studiul privind amprenta...

In studiul, “Sanatatea sexuala si starea de bine”, (The Sexual Health and Overall Wellness), realizat in 9 tari, s-a observat ca barbatii cu o erectie “sub-optimala” (gradul 3 pe Scala Fermitatii Erectiei, reprezentand erectiile suficient de ferme pentru realizarea penetrarii, dar nu complet ferme) sunt mai putin satisfacuti de viata lor sexuala si de alte aspecte care tin de experientele lor sexuale. De asemenea, atitudinea lor fata de viata este mai putin pozitiva, comparativ cu modul in care privesc viata barbatii care au fermitate optimala a erectiei (gradul 4 pe Scala Fermitatii Erectiei, reprezentand fermitatea maxima a erectiei).

Prin acest studiu s-a urmarit obtinerea de informatii cu privire la atitudinea fata de sanatatea sexuala in cele 9 tari incluse in esantion si cresterea gradului de intelegere asupra importantei sanatatii sexuale pentru calitatea vietii in general. Studiul SHOW este o initiativa a companiei Pfizer si a fost realizat in perioada iunie-august 2010.

In studiu, a fost identificat faptul ca actul sexual este unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii, atat pentru femei cat si pentru barbati, dar mai putin de 50% dintre acestia sunt satisfacuti de viata lor sexuala.

Citeste si:
Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) - o experiență fascinantă si un...
Programarea Neuro-Lingvistică...

-O viata sexuala implinita este puternic asociata cu o perspectiva pozitiva asupra vietii
-Un nivel optim al fermitatii erectiei este cheia unei satisfactii semnificativ crescute cu privire la toate elementele ce tin de performanta sexuala
-Totusi, 60% dintre barbati cred ca un nivel sub-optimal al erectiei (gradul 3 pe Scala Fermitatii Erectiei) este o problema minora sau nu reprezinta deloc o problema
-O erectie sub-optimala (gradul 3 pe Scala Fermitatii Erectiei) se traduce prin diminuarea frecventei actelor sexuale
- Barbatii care nu sunt multumiti de fermitatea erectiei lor sunt mai reticenti fata de medicamentele care ar putea sa le imbunatateasca fermitatea erectiei
- Doar ¼ dintre discutiile legate de sanatatea sexuala si functia erectila sunt initiate de medici.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri