4 Noiembrie 2010 publicat în Sanatate 3 share-uri

Va propunem in articolul curent sa aflati care sunt principalele alimente cu efecte pozitive asupra sanatatii organelor genitale.

Legumele

Acestea sunt bogate in minerale, dar si vitamine, insa mineralele predomina de obicei, mai ales in radacinoase. Ca si fructele, legumele contin o serie de substante active si antioxidante care protejeaza impotriva cancerelor, inclusiv cele de la nivelul glandei mamare sau al organelor genitale, precum si impotriva infectiilor, crescand imunitatea. Se recomanda sa consumati zilnic o salata de cruditati.

Stridiile

Stridiile au un continut foarte bogat in zinc – un mineral indispensabil sanatatii femeilor, fiind util in mentinerea sanatatii genitale, in cresterea libidoului si sporirea fertilitatii. Se recomanda sa consumati saptamanal sau la doua saptamani stridii.

Lactate

Laptele si branzeturile sunt bogate in calciu – un mineral indispensabil femeilor pe care adesea il pierd in cadrul sangerarilor menstruale si care totodata le protejeaza de osteoporoza - si proteine – importante pentru regenerarea tisulara si productia de hormoni. Este recomandat sa consumati zilnic 100-200 g de branza sau chiar mai mult si sa beti minim o cana cu lapte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Sursa: Healthy.ro, suplimentul de sanatate by Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam:

5 alimente care te intineresc

Cand a face dragoste doare...

6 Tratamente naturiste pentru renuntarea la fumat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri