Societatea in care traim este inconjurata de produse care ne ataca intr-un fel sau altul, nu mai stim ce sa mancam, cum sa ne imbracam fara sa ne fie teama ca sanatatea noastra ar putea fi afectata.
Societatea in care traim este inconjurata de produse care ne ataca intr-un fel sau altul, nu mai stim ce sa mancam, cum sa ne imbracam fara sa ne fie teama ca sanatatea noastra ar putea fi afectata. Haine care ard Ai grija ce haine alegi pentru tine si familia ta. Alerta privind hainele importate din China a inceput in momentul in care pijamalele unor copii au luat foc fara niciun motiv. In lotul respectiv, cantitatea de substanta toxica din hainele din lana si bumbac produse era de 900 de ori mai mare decat nivelul normal. Oamenii se orienteaza spre produsele din China pentru ca sunt mult mai ieftine si se gasesc din ce in ce mai mult pe piata dar uita sa se gandeasca si la sanatatea lor. Ce-i drept, nu cred ca si-ar putea imagina cineva ca pijamaua ar putea lua foc fara motiv. Cele mai multe probe s-au luat din Complexul Europa din Bucuresti. Din nefericire nu exista acte pentru toate aceste haine si importatorul nu se cunoaste. Sute de tipuri de produse chinezesti au fost interzise in Germania, Spania, Ungaria, Franta, Polonia, Slovacia; printre aceste produse se numara: hainele, colacele, lumanarile, jucariile, electrocasnicele si telefoanele mobile. Jucarii daunatoare Jucariile aduse tot din China vor fi scoase de pe piata din cauza toxicitatii acestora (cantitate prea mare de plumb in vopsea) si al nivelului de pericol (unele componente pot fi inghitite de cei mici). ANPC urmeaza sa efectueze controale in toata tara pentru a scoate de la vanzare cat mai curand aceste jucarii daunatoare copilului tau. De saptamana trecuta s-a deschis o linie telefonica 0800 390 300 la care se poate suna si cere mai multe informatii. De asemenea se pot returna jucariile cumparate. Este vorba de jucariile Polly Pocket si accesoriile Barbie si Tanner. Medalioanele si bratarile pentru copii contin si acestea o cantitate foarte mare de plumb, cantitate suficienta sa atace pielea si sa produca si cancer. Mancare cancerigena Un lot de iaurturi cu fructe a fost si el scos de pe piata dupa ce au existat suspiciuni legate de continutul crescut de dioxina. Se pare ca aceasta substanta poate produce tulburari hormonale si favorizeaza aparitia cancerului. Au fost retrase iaurturile cu fructe din 31 de judete cu temenul de valabilitate pana pe 11 septembrie. Firma producatoare ne asigura ca produsele existente pe piata nu prezinta niciun pericol si pot fi consumate fara griji. Totusi…in ce produs mai putem avea incredere in ziua de azi?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri