Shake-urile de slabit devin din ce in ce mai populare, acestea fiind incluse in foarte multe diete de slabit – fie acestea recunoscute sau nu. Evident, intrebarea este daca un shake de slabit chiar te poate ajuta sa pierzi din greutate, dar mai ales sa-ti mentii silueta dupa ce slabesti!

Pot exista foarte multe argumente pro si contra privind acest subiect dar, in final, statisticile si studiile sunt cele care nu mint. Asadar, inainte de a asculta sfatul prietenilor si rudelor, este recomandat sa faci putina cercetare pe cont propriu pentru a afla daca un astfel de shake merita incercat.

Diferenta dintre shake-uri proteice si shake-uri de slabit este esentiala!

Majoritatea persoanelor este de parere ca un shake proteic contine toate cele necesare pentru a face corpul sa slabeasca – anume numai proteine si fara grasimi, calorii si toate cele. Totusi, nu aceasta este cheia slabitului sanatos si eficient cu ajutorul unui shake de slabit.

Conform unui studiu, shake-urile de slabit (atunci cand sunt preparate corespunzator sau vin de la marci cu renume) au rolul de a inlocui o masa intreaga din ziua ta. Mai exact, contin si doza zilnica recomandata de vitamine, nutrienti si minerale – pe langa proteine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte

De exemplu, o portie de shake marca NUPO contine doar 504 calorii, suficiente pentru a face corpul sa apeleze la propriile depuneri de grasimi, implicit sa slabeasca. Pe langa calorii, shake-ul respectiv mai contine 3.7 g grasimi, 7.9 g carbohidrati, 3.1 g fibre, 13 g proteine si doar 3.2 g zahar. Intr-o lume in care o ciocolata de 100 g poate avea si peste 55 g zahar, o portie de shake de 32 g cu doar 3.2 g zahar este esentiala pierderii in greutate!

Ce spun studiile de specialitate?

Un studiu realizat pe parcusul a 12 saptamani si care a analizat 45 de persoane care urmau o dieta a ajuns la concluzia ca inlocuirea a doua mese cu shake-uri de slabit sanatoase duc, in medie, la aproximativ 5 kg slabite.

Totusi, trebuie sa realizezi si diferenta dintre un shake sanatos si un shake de slabit cu un continut scazut de calorii. Conform unui studiu, se pot pierde in medie aproximativ 11 kg in 16 saptamani daca inlocuiesti 2 mese zilnice cu un shake care este parte a unei diete sarace in calorii.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Ce spune prima pagina a Google Scholar?

Dupa cum bine stii, nu este recomandat sa ai prea multa incredere in afirmatiile nefondate, parerile si informatiile nedocumentate gasite pe website-uri de stiri sau de articole generaliste. Trebuie mereu sa urmezi linkuri oficiale si care apartin de adevarate autoritati in domeniu.

Pentru a filtra si mai bine cautarile tale, poti apela la Google Scholar – o platforma incarcata pana la refuz cu studii stiintifice si de specialitate, printre altele. Iata ce spune prima pagina de rezultate privind consumul unui shake de slabit:

  • Doua mese inlocuite de shake-uri si o masa bogata in legume si fructe contribuie la pierderea din greutate, chiar si in cazul pacientilor suferind de obezitate;
  • Inlocuirea a 2 mese cu shake-uri produce rezultate cu adevarat vizibile;
  • Un alt studiu spune ca shake-urile de slabit preambalate au un impact mai puternic asupra pierderii in greutate decat cele gatite in casa.

Astfel, tot ce iti ramane de facut este sa apelezi la NUPO – lider de piata in domeniul dietelor de slabit si mentinere a greutatii si care iti ofera produse cu adevarat sanatoase!

Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă” HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri