9 Martie 2010 publicat în Sanatate 1 share-uri

Nu uimitoare, ci firesti, naturale si recunoscute drept reale in lumea cercetarilor stiintifice. Iata cateva dintre beneficiile unei vieti sexuale intense, pasionale si regulate.

Sexul creste capacitatile intelectuale

Englezii au studiat rezultatele la examene a celor care in dimineata respectiva avusesera contact sexual comparativ cu cei care nu avusesera. Rezultatele au fost clar in favoarea celor care intretinusera contacte sexuale si care de asemenea prezentasera o imbunatatire a rezultatelor fata de examenele trecute.

Sexul ne ajuta sa ramanem tineri si sa traim mai mult

Cei care au o viata sexuala intensa se pare ca traiesc mai mult si totodata semnele imbatranirii apar cu intarziere in viata lor. Cercetatorul Dr. David Weeks, neurofiziolog la Royal Edinburgh Hospital, estimeaza ca acele cupluri care intretin contacte sexuale de trei ori pe saptamana par a fi mai tineri cu trei pana la patru ani.

Sursa: Heallthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Job-uri care pot afecta fertilitatea

6 boli cu transmitere sexuala pe care ar trebui sa le stii

Probleme care pot sa apara in timpul administrarii anticonceptionalelor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri