Odată cu noul an școlar, vine și toamna cu schimbări de temperatură și, bineînțeles, răceli de care parcă nu mai scăpăm.

CP

Soluția de a ține copiii departe de viroze este construirea, în timp, a unui sistem imunitar puternic. Cum putem ajuta sistemul lor imunitar să facă față tuturor provocărilor? Cu gama Propolis C Imunocomplex!

Propolis C Imunocomplex sirop - boost de imunitate recomandat copiilor începând cu un an, ce conține un complex de 6 ingrediente naturale care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Ajută organismul să se refacă dupa perioada de boală și crește rezistența organismului la infecții.

Propolis C Imunocomplex comprimate - boost de imunitate cu 4 mecanisme diferite și 4 ingrediente naturale cu acțiune imunostimulatoare potențată, ce stimulează sinteza de anticorpi. Nu conține zahăr, iar comprimatele au gust bun, fiind ușor de acceptat de către copii. Sunt ușor de administrat, fiind dizolvabile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica?

Propolis C Imunocomplex Echinacea comprimate – tot un boost de imunitate, conține 5 mecanisme diferite și 5 ingrediente cu acțiune imunostimulatoare potențată. Recomandat copiilor începând cu 5 ani și adulților. Conține zinc și vitamina D3. Nu contine zahăr.

Propolis C Imunocomplex Echinacea Forte comprimate - boost de imunitate, cu 6 mecanisme diferite și 6 ingrediente, stimulează sinteza de anticorpi. Combinația dintre propolis, echinacea, soc și vitamina C este eficientă pentru susținerea imunității atât la copii, cât și la adulți. Nu conține zahăr și sunt ușor de administrat.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe rețelele de socializare: @FitermanPharma

Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri