128.000 de bebelusi mor anual din cauza tetanosului neonatal, inainte de a implini varsta de 1 an, desi sunt mai bine de 70 de ani de cand tetanosul este o boala ce poate fi usor prevenita, prin vaccinare. La fiecare 4 minute, undeva in lume, un bebelus moare. Acesta este motivul pentru care a fost demarata campania mondiala 1 pachet = 1 vaccin. Ajuta si tu!

Anul trecut, cu ajutorul romanilor, Pampers a donat catre UNICEF 2.166.119 de vaccinuri! Personalitati precum Andreea Marin Banica (Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF in Romania), Rita Muresan, Amalia Nastase, Manuela Harabor, Doina Levintza, Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu si zeci de mii de mamici din intreaga tara, precum Tanta Nedelcu, mamica ambasador al campaniei Pampers UNICEF, impreuna cu Prof. Dr. Adrian Streinu – Cercel si-au unit anul trecut fortele si au pornit lupta impotriva tetanosului.

Anul acesta, vocea Ambasadorului UNICEF al Bunavointei pentru Romania, Andreea Marin Banica se face din nou auzita, mai profunda, mai limpede, multumindu-le tuturor celor care au ajutat anul trecut si indemnandu-i totodata sa continue lupta, alaturi de Pampers si UNICEF, pana la eradicarea tetanusului neonatal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Îți doresc timp… Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

"Sustin cu tot sufletul aceasta campanie pentru ca sunt mama si pentru ca am vazut deja ca, impreuna, putem salva atatea vieti, fie ca e vorba de copii ori de mame ca si noi, care au avut nesansa de a se naste in colturi de lume in care saracia extrema face ca un simplu vaccin sa fie un lux de neatins. Avem puterea sa oprim lacrimile mamelor indurerate, asa cum cantecul de leagan al mamei are puterea sa opreasca lacrimile bebelusului ei. Si mai am un motiv pentru care sunt parte din aceasta campanie: ea cauta implinirea unui scop inalt, eradicarea unei boli la nivel mondial, ceea ce nu e putin lucru. Impreuna putem pune punct aceastei drame ce guverneaza existenta tarilor defavorizate ale lumii”, declara Andreea Marin-Banica, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF in Romania.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri