Cu trecerea timpului, mucoasa vaginala isi accentueaza ridurile si tonusul canalului vaginal scade. Nu exista procedee de ingrijire care sa previn acest aspect, insa femeia poate practica exercitiile Kegel care mentin sau chiar cresc tonusul vaginal.

Natura nu inzestreaza pe oricine cu o frumusete deosebita, insa stiinta a gasit solutii pentru rezolvarea multor probleme inestetice.

Viata sexuala ocupa un loc important in viata adultului, putandu-i schimba radical viata personala si, cum bine stim, adesea viata personala influenteaza toate celelate aspecte ale vietii, ca planul profesional, cariera, puterea de munca sau dezvoltarea personala. Sa luam ca exemplu depresiile, gandurile negative ca partenerul nu mai tine la noi asa cumm ne-am dori ori, mai rau, ca ne inseala, ganduri ce provin din scaderea increderii de sine sau scaderea increderii in partener. Insa majoritatea problemelor conjugale pot avea la baza si viata sexuala.

Trecerea timpului isi pune ireversibil amprenta pe corpul nostru. Astfel ca anumite procese de senescenta (imbatranire) ar putea fi incetinite daca invatam modalitatile preventive si adoptam un stil de viata sanatos.

Pentru femeie, multe experiente din viata sa ii pot modifica corpul, printre care si organele genitale. Sarcina spre exemplu duce la largirea canalului vaginal si la scaderea tonusului acestuia, precum si la anumite cicatrici mai ales daca s-a facut epiziotomie. Si trecerea timpului isi lasa amprenata, mucoasa vaginala pliindu-se mai mult. De asemenea, unele femei nu sunt multumite de aspectul vulvei si ar dori unele schimbari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Reconstructia vaginala

Dupa o nastere sau pur si simplu atunci cand partenerii nu sunt multumiti de viata lor sexuala se poate apela la serviciile chirurgilor. Vaginul este un canal muscular aflat intre vezica urinara si rect, masurand intre 7 si 15 cm. Organ elastic, vaginul are proprietatea de a-si modifica relativ diametrul, acomodandu-se penetrarii sau nasterii unui prunc. Uneori insa, din cauze ereditare, dupa o nastere sau din cauza deformatii in timp, diametrul vaginal se mareste excesiv, iar muschii vaginali isi pierd din rezistenta lor elastica.

Vaginul “se rideaza” in timp

Cu trecerea timpului mucoasa vaginala isi accentueaza ridurile si tonusul canalului vaginal scade. Nu exista procedee de ingrijire care sa previn acest aspect, insa femeia poate practica exercitiile Kegel care mentin sau chiar cresc tonusul vaginal. Pentru a rezolva inconvenientele pe care “imbatranirea” le poate aduce vietii sexuale, chirurgii recomanda reconstructia vaginala. Refacerea dimensiunilor si tonusului vaginal include si interventia asupra muschilor perineali, astfel ca incontinenta urinara, daca exista, cum se intampla dupa unele sarcini, este rezolvata.

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri