Vara s-a instalat confortabil și nimic nu ne mai poate face să renunțăm la o bine meritată vacanță! Starea de spirit este alta, totul pare mai ușor atunci când știm că vacanța este după colț! După luni de zile de planuri, iată a venit momentul mult așteptat!

Cu toții ne dorim să ne simțim bine în propriul corp și să întoarcem priviri atunci când mergem la plajă, dar cum facem să scăpam de acele câteva kilograme în plus care ne dau bătăi de cap.

Dacă vreți să obțineți un corp de vară mai sănătos ca niciodată, iată câteva modificări simple ale stilului de viață pe care le puteți pune în aplicare imediat și fară prea mult efort.

1. Hidratarea pe primul loc

Primul și cel mai important sfat este hidratarea!. Apa este excelentă pentru stimularea metabolismului și pentru a ține foamea la distanță. Înlocuirea băuturilor dulci cu apă va reduce aportul caloric și vă va ajuta să consumați mai puține grăsimi saturate (responsabile pentru acumularea grăsimii abdominale). Este excelenta pentru starea generală de sănătate, pentru că ne face să ne simțim plini de energie. În plus, consumul de apa reduce șansele de dureri de cap și pietre la rinichi. Dacă nu sunteti pasionați de apă plată, primul lucru este să vă cumpărați o sticlă de apă cu infuzor. Acesta vă poate ajuta să vă faceți propria apă aromatizată cu fructe care vă va încuraja să beți mai mult! Fructele proaspete precum căpșunile, fructele de pădure, portocalele, lămâile, etc. funcționează foarte bine. Dacă vă străduiti să renunțați la băuturile care conțin cofeină, cum ar fi ceaiul și cafeaua, atunci puteți oricând încerca ceaiul verde sau ceaiul din plante pentru a înlocui o parte din doza zilnică! Vara ar trebuie să consumăm între 2-4 litri pe zi. Aceasta este o cantitate sigură și cu siguranță suficientă pentru a menține un nivel bun de hidratare. Dacă aveți un nivel de activitate ridicat, atunci ar trebui să vă mențineți limita superioară.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Principiile de bază ale mașinii CNC

2. Dormiți suficient

Atunci când ne-am propus să obținem rapid un corp de vară, odihna este vitală. Astfel între 7-9 ore de somn este perfect pentru ca organismul să se poată regenera. Dacă nu ne odihnim suficient, procesul de slăbire sau de a ne pune în formă încetinește considerabil. Atunci când nu dormim suficient, doi dintre hormonii foamei din organism, numiți grelină și leptina, sunt influențați. Grelina este hormonul care permite creierului să știe când ne este foame. Este eliberat în stomac în cantități mari atunci când ne este foame și în cantități mici când am mâncat. Pe de altă parte, celulele adipoase eliberează leptina, care permite creierului să știe când am atins starea de sațietate. În cazul privării de somn, corpul nostru creează mai puțină leptină, dar mai multă grelină decât de obicei. Acest lucru provoacă în mod evident o creștere a apetitului.

Cu toate acestea, dacă depuneți un efort real să vă culcați mai devreme și să acumulați acele ore de somn, atunci nu mai sunteți în pericol. Un alt avantaj este că exercițiile fizice regulate vor reduce stresul, vor obosi și vă vor ajuta să dormiți mai mult.

3. Scapă rapid de kilogramele în plus, simplu și fară efort!

Oricine își dorește să slăbească repede și fără prea mult efort. Din păcate timpul nu permite multora să gătească zilnic, astfel tentațiile fiind la orice pas, un regim alimentar strict este greu de respectat. Soluția salvatoare vine din țările scandinave prin dieta NUPO. Cu peste 35 de studii clinice individuale bine documentate și rezultate incontestabile, Nupo este marca VLCD* cea mai bine documentată din lume. Cu Dieta Nupo slăbiți într-un mod simplu și eficient pentru că înlocuiește mesele, este săracă în calorii, dar are o valoare nutritivă ridicată. Este perfectă pentru cei care își doresc o pierdere în greutate eficientă și de durată, dar și pentru menținerea unui stil de viață sănătos. Nupo conține 6 shake-uri, de băut zilnic. Puteți combina mesele cu Shake-uri, Supe sau Oatmeal – Fulgi de Ovăz , după preferință. Tot ce aveți nevoie pentru a începe, este aroma și gustul preferat, apa și un Shaker Nupo! Dieta vă oferă toți nutrienții de care aveți nevoie și, în același timp, menține aportul de calorii sub 800 de calorii pe zi.

Dieta Nupo este concepută pentru a fi urmată până la 3 săptămâni**, după care puteți trece timp de 1-2 săptămâni la un regim alimentar cu restricții energetice, înainte de a trece la mesele obișnuite sau, dacă doriți, de a o relua. Dieta este individuală și o puteți pune în aplicare ori de cate ori aveți nevoie.

4. Schimbă programul de exerciții fizice

Nu puteți obține rezultate așa cum vă doriți fără să apelați și la cele mai bune antrenamente. Odată ce ați pus în aplicare sfaturile de la punctul 2 și ați intrat într-o rutină plăcută de planificare a alimentației, este timpul să vă îndreptați atenția asupra rutinei de antrenament corporal de vară!

Pentru rezultate rapide și garantate este momentul să renunțați la exercițiile tip cardio-ul de lungă durată în favoarea antrenamentului HIIT și a forței, deoarece acestea vă vor oferi rezultatele pe care doriți să le vedeți și vă va ajuta să învățați cum să obțineți rapid un corp de vară, frumos și sănătos!

5. Ajuta-ți metabolismul cu suplimente alimentare naturale

Dacă vrei să vă asigurați că planul de slăbire nu scapă de sub control în momentul în care aveți un stil de viață activ și cu tentații zilnice care vă poate împiedică în procesul de pierdere în greutate, puteți apela la suplimentele alimentare naturale. SLIM BOOST – acceleratori ai metabolismului, pot fi folosite în combinație cu Dieta Nupo, dar și pur și simplu că suplimente la mesele zilnice. Disponibile în patru variante SLIM BOOST sunt compuse din ingrediente active atent selectate din surse naturale. Compoziția fiecărei variante este foarte bine elaborată, fiind utilizate doar ingrediente active care susțin procesele care au loc în organism și buna funcționare a acestuia.

Petreceți timp cu oameni care vă împărtășesc același valori de sănătate și fitness, prieteni, membri ai familiei, colegi care să vă inspire. Petreceți mai mult timp împreună și veți observa cum motivația de a mânca sănătos și de a face exerciții fizice în mod regulat se îmbunătățește. Vara se afla la început, așadar niciodată nu este prea tărziu pentru a ne pregăti corpul pentru vacanță de neuitat!

*VLCD este prescurtarea de la Dietă cu Conținut Foarte Scăzut în Calorii.

**Nupo a implementat deja la toate produsele sale noua compoziție conformă Legislației Europene** pentru Dieta cu Conținut Foarte Scăzut de Calorii (VLCD)* care va intra în vigoare din Oct. 2022 și care permite folosirea dietei până la 8 săptămâni fără a fi nevoie de sfatul medicului.

**EU 2017/1798 din 2 June 2017 Regulamentul Suplimentelor Alimentare (EU) No 609/2013 al Parlamentului și Consiliului European în ceea ce privește cerințele specifice de compoziție și informații pentru înlocuirea totală a dietei pentru controlul greutății.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri