14 Octombrie 2021 publicat în Sanatate 1 share-uri

Când ai răcit sau ai gripă, durerea apare în diferite părți ale corpului, și nu este neobișnuit ca și dinții să fie implicați în tot acest proces. Dar de ce se întâmplă acest lucru?

Ce soluții există?

Din păcate, atunci când sinusurile sunt infectate nu există nicio modalitate de a preveni durerea de dinți cauzată de sinuzită. Cel mai bun mod de acțiune este să bei multe lichide, pentru a elimina congestia. Cu toate acestea, administrarea de paracetamol sau ibuprofen poate ajuta la rezistența simptomelor dureroase. Cu toate acestea, înainte de a lua medicamente, este întotdeauna bine să soliciți sfatul medicului, care va evalua, de asemenea, dacă este necesar un tratament cu antibiotice pentru a elimina infecția și, prin urmare, și durerea de dinți.

În schimb, dacă durerea de dinți este limitată, ar putea fi vorba despre o infecție a cavității bucale. În acest caz, este necesar să contactezi medicul stomatolog, pentru a putea interveni în timp util asupra problemei.

* Informații oferite de specialistii de la Clinica de Implantologie Dr. Lorelei Nassar, Centrul de Excelență Noris România

Foto fr si main: De la 9nong /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri