15 Iunie 2021 publicat în Sanatate 11 share-uri

Top afectiuni in care celulele stem sunt eficiente. De ce este importantă recoltarea la naștere?

3. Paralizia cerebrală

Paralizia cerebrală un termen ce descrie un grup de tulburari permanente ale functiei motorii, care sunt determinate de leziuni neprogresive ale unui creier in dezvoltare sau imatur.

Cercetarile ample din ultimului deceniu au dus la concluzia ca transplantul de celule stem este cea mai promițătoare opțiune de tratament nu numai pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate și de a preveni complicațiile secundare dar și pentru a ameliora leziunile neurologice. Mai mult decat atat, celulele stem echilibrează răspunsul sistemului imunitar împotriva celulelor nervoase și eliberează factorii care promovează creșterea celulară, stimulând celulele proprii pentru a accelera procesul de recuperare.

* Informații oferite de specialistii Stem Cells Bank. în luna iunie aveți șansa de a câștiga un pachet de recoltare și stocare celulele stem dacă vă înscrieți la concursul organizat pe www.stemcellsbank.ro/stemconcurs, plus un discount de 300 euro garantat la achiziția oricărui pachet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Foto fr si main: De la Elena Pavlovich /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri