12:11, 18 Noiembrie 2009 publicat în Sanatate

Sensiblu impreuna cu Fundatia Sensiblu desfasoara in perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2009 campania nationala “Fii cu inima alaturi de copii”. Scopul acestei actiuni sociale este de sprijini 6 centre si fundatii din intreaga tara, pentru copii cu probleme medicale.

Cauzele pentru care Sensiblu organizeaza campania sociala “Fii cu inima alaturi de copii” au fost impartite pe 6 regiuni din tara, respectiv: Bucuresti, Transilvania, Oltenia, Muntenia-Dobrogea, Moldova si Banat-Crisana-Maramures. Pentru a strange fonduri, Sensiblu a pus in vanzare simbolul campaniei: un breloc cu moneda pentru carucioarele din supermarketurile din Romania inscriptionat cu inima copiilor. Acesta poate fi achizitionat din orice farmacie Sensiblu din tara la pretul de doar 3 RON bucata.

Sensiblu este alaturi de copii

Citeste si:
Șase metode simple pentru a stimula sistemul imunitar al copiilor...
Șase metode simple pentru a...


Campania “Fii cu inima alaturi de copii”, este o continuare la nivel national a campaniei de succes “Deschide-ti inima catre copii”, initiata in luna mai 2009 de Sensiblu si Fundatia Sensiblu.
“Prin campania “Fii cu inima alaturi de copii” dorim sa-i ajutam pe cat mai multi dintre cei mici care sufera de diverse afectiuni, nu doar cardiace. Sprijinul pe care cu ajutorul clientilor nostri am reusit sa-l acordam sectiei de boli cardiovasculare pediatrice din cadrul spitalului Marie Curie ne-a incurajat sa continuam initiativele sociale. “Fii cu inima alaturi de copii” este o campanie ampla prin care dorim sa adresam un apel umanitar tuturor clientilor Sensiblu care pot oferi o sansa copiilor afectati de boli incurabile si sa le redea zambetul prin achizitionarea fiecarui simbol al campaniei.” a declarat Claudiu Opran, Chief Operating Officer Retail A&D Pharma.

Despre campania Sensiblu

Citeste si:
5 lucruri uimitoare despre dezvoltarea fătului în uter
5 lucruri uimitoare despre...


Proiectul “Fii cu inima alaturi de copii” este o campanie sociala initiata de Sensiblu, avand ca obiectiv donarea profitului rezultat din vanzarea unui numar de 100.000 de brelocuri cu moneda pentru carucioarele din supermarketurile din Romania catre 6 proiecte sociale. In plus, pentru orice pachet cadou de Craciun vandut in fiecare din cele 6 zone, Sensiblu doneaza 1 leu pentru campania “Fii cu inima alaturi de copii”. La sfarsitul campaniei, Sensiblu va dona fondurile urmatorilor reprezentanti ai copiilor cu afectiuni medicale grave din Bucuresti, Transilvania, Oltenia, Muntenia si Dobrogea, Moldova si Banat-Crisana-Maramures:

• Asociatia P.A.V.E.L., Bucuresti– care are ca obiectiv imbunatatirea vietii copiilor si a tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor;


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri