8 Octombrie 2020 publicat în Sanatate 1 share-uri

Care este durata unui implant dentar?

“Contrar aparențelor, garanția pe toată durata vieții înseamnă că aceasta se aplică obiectului „implant”, în sensul că proprietățile acestuia nu se vor deteriora în timp. Atunci când o clinică lucrează cu implanturi garantate pe viață, acest lucru însemnă că garanția este oferită doar pentru produs (adică doar pentru implant). Acest lucru se întâmplă datorită faptului că nu poate fi controlat nici gradul de îngrijire și igienă orală și nici eventualele afecțiuni de sănătate pe care pacientul le poate dobândi în viitor.”, încheie specialistul în implantologie.

Implantul dentar personalizat este un dispozitiv medical inovativ, care în cazul multor pacienți, reprezintă singura soluție viabilă de reabilitare a arcadelor dento-maxilare. El se simte și arată exact că un dinte natural. Avantajele implantului personalizat sunt predictibiliatea integrării osoase și reabilitatrea dentară într-o singură etapă chirurgicală. El poate fi poziționat chiar și într-un substrat osos deficitar, inclusiv în cazul pacienților vârstnici. În plus, această procedură nu implică niciun risc!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Foto fr si main: By Ovcharenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri