8 Octombrie 2020 publicat în Sanatate 1 share-uri

Care este durata unui implant dentar?

Un zâmbet de revistă se obține doar cu o dantura sănătoasă. Poate un implant dentar să saboteze această “misiune”? Nu și dacă ai parte de servicii și materiale de calitate. Care este durata unui implant dentar, cât va ține acesta? Află toate aceste lucuri de la Dr. Nassar, specialist în chirurgie și implantologie.

Cu toții ne-am întrebat macar o data în viață care este durata de viață unui implant dentar, de ce factori depinde acest lucru și ce garanție poți obține.

Atunci când vorbim despre rezistența implantului în timp, lucrurile sunt nuanțate și trebuiesc explicate. Durata de viață a unui implant dentar diferă de la un caz la altul, în funcție de starea de sănătate a pacientului și gradul de îngrijire al implantului.”, spune dr.Nassar.

Kudika Tarot

Tutunul, alcoolul și bolile cronice scurtează viața acestuia chiar dacă este bine făcut. Din ce motiv? Pentru că un stil de viață necorespunzător și un organism cu o sănătate precară înseamnă și gingii mai sensibile.

Un implant bine îngrijit poate să țină întreaga viață. Cu o igienă orală necorespunzătoare, durata acestuia se va diminua considerabil. Cu cât aceasta va fi mai deficitară, cu atât implantul va dura mai puțin.

Care este garanția unui implant dentar? În cabinetele sau clinicile de implantologie care își respectă pacienții vei găsi implanturi de calitate bună sau foarte bună. Asta înseamnă că materialul din care sunt produse are în compoziție titan cu grad de puritate ridicat. Ce iți recomandăm? Să întrebi doctorul ce fel de implant iți va pune și chiar să îi ceri să iți arate certificatul de garanție al producătorului. Dacă în certificat este specificat faptul că durata garanției este pe viață, insemană că vei beneficia de implanturi de cea mai bună calitate.

Citeste si:
Când ai nevoie de implant dentar? Dr. Alin Gabor îți explică toate...
Când ai nevoie de implant...

Foto: By edwardolive /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri