20 Octombrie 2009 publicat în Sanatate 1 share-uri

Oamenii slabi nu sar peste micul dejun, ei considera ca acesta este important pentru sanatatea lor, chiar daca nu consuma decat poate cateva felii de paine cu dulceata ori un ou sau branza. Insa ceasca de cafea este nelipsita.

5. Ei nu sar peste mese

Oamenii slabi nu se infometeaza si nici nu sar peste mese, ba chiar mai “ciugulesc” ceva si intre acestea. Ei mananca des, dar putin. Rar au o masa formata din doua feluri de mancare.

6. Oamenilor slabi le plac plimbarile

Oamenii slabi adora sa mearga pe jos, sa iasa seara la o plimbare ori in week-end, nu folosesc intotdeauna mijloacele de transport pentru distantele mici pe care le au de parcurs, nu evita scarile optand pentru lift etc. Totodata majoritatea dintre acestia practica un sport cu regularitate, fie el reprezentat doar de cateva exercitii fizice.

7. Nu se gandesc la mancare

Oamenii slabi nu se gandesc la mancare, ci mananca mai mult pentru ca trebuie. Eu nu se inconjoara de tentatii si nu isi umplu frigiderul cu tot felul de produse nesanatoase.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Program de gimnastica pentru picioare frumoase

Sindromul de oboseala cronica - provocat de un virus

Ce faci daca ai uitat pilula?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri