Excesele alimentare și greșelile care se fac în această perioadă pun la grea încercare sistemul digestiv și agravează suferința celor care au hemoroizi.

Dacă totuși hemoroizii cresc în dimensiuni și devin dureroși, apar sângerări și disconfort, nu vă puneți baza în cremele și gelurile promovate atât de intens în această perioadă la televizor. Ele nu fac altceva decât să niveleze mucoasa, să dea o senzație de ameliorare pe moment, dar lasă mai departe hemoroizii să crească.

„Nu s-a descoperit nicio substanță activă medicamentoasă care să poată micșora aceste vene dilatate de la nivel anal. Nicio cremă, niciun medicament nu rezolvă problema. Hemoroizii, odată măriți, cresc încet, încet, până în ultimul stadiu, când ies afară și nu mai intră. Se tratează doar în cabinetul medicului, prin procedee minim invazive”, susține dr. Dan Andronesi, specialistul clinicii OK Medical. Dacă vreți să rezolvați definitiv problema hemoroizilor trebuie să lăsați rușinea la o parte și să mergeți la medic pentru o consultație.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

Până atunci, sărbători frumoase, liniștite și cumpătate!

Foto fr si main: By Iryna Melnyk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri