In tratarea racelii, a gripei si a bronsitei, ceapa are efecte remarcabile. Degeraturile, problemele respiratorii sau reumatice, caderea parului sau durerile de cap pot fi tratate eficient cu ajutorul sucului proaspat de ceapa.

Ceapa elimina toxinele si purifica rinichi

Ceapa are un puternic efect detoxifiant si purifiant, stimuland rinichii in eliminarea toxinelor. Sucul de ceapa este cel care cumuleaza mai toate proprietatile legumei: este un diuretic eficient, are proprietati antireumatice si antiinfectioase, ajutand totodata la oxigenarea sangelui si la calmarea sistemului nervos. Sucul de ceapa poate fi utilizat cu incredere in cazurile de stres, depresie sau oboseala fizica si psihica. Deficitul de sulf din organism poate fi prevenit prin consumul de ceapa, ceapa continand o cantitate semnificativa de sulf.

Ceapa trateaza infectiile respiratorii

In tratarea racelii, a gripei si a bronsitei, ceapa are efecte remarcabile. Degeraturile, problemele respiratorii sau reumatice, caderea parului sau durerile de cap pot fi tratate eficient cu ajutorul sucului proaspat de ceapa. Ceapa poate fi folosita si ca remediu impotriva insomniilor sau chiar ca remediu impotriva celulitei prin frictionari ale pielii cu suc de ceapa. Una peste alta, ceapa ajuta la normalizarea temperaturii corpului si de aceea este recomandata dupa expunerea prelungita la soare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

In general, nu exista restrictii in ceea ce priveste cantitatea de ceapa care poate fi consumata, insa in cazul unor persoane cu stomacul mai sensibil, consumul mare de ceapa poate da nastere unor iritatii gastrointestinale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri