Ce sa faci insa daca esti subponderala si doar cateva kilograme in minus te mai despart de greutatea ideala?

babaSafta: "Daca in familia ta nu exista persoane cu aceeasi conformatie ca a ta, probabil ca ai o problema de metabolism. Incearca sa afli care sunt alimentele care iti echilibreaza energiile. Pana atunci mananca orez cu lapte, indulceste-l cu miere sau combina-l cu fructe proaspete (banane, pere, cirese, etc)."

anonima: "Si eu m-am confruntat cu aceasta problema. Am 1.76 si cantaream 49 kg. De cate ori ma cantaream, nu reuseam sa trec de 50 kg. Era o obsesie pentru mine. Acum incet, incet incep sa pun pe mine. Pana acum, am ajuns la 58 kg. Este foarte bine sa faci si un control la medic sa vezi ce ai. Sa mananci insa de trei ore pe zi. Stresul este insa una din cauzele principale ale slabirii. Daca vrei sa te ingrasi, scapa mai intai de stres."

ivcl: "Cred ca nu iei suficente vitamine. Cele din complexul B ajuta la reglarea organismului."

Absint: "Mai intai mergi la medic si fa analizele. Intr-un caz mai usor, s-ar putea sa ai paraziti. Daca analizele sunt in regula, iti poti distruge metabolismul mancand multa paine, semipreparate si bauturi carbogazoase".

fl_franciscanul: "Metabolismul este de vina, iar arderile calorice ale acestuia sunt foarte rapide. In primul rand, trebuie sa-ti faci si niste analize pentru stabilirea existentei /inexistentei parazitilor intestinali si lterior un control la endocrinolog. Daca nu sunt acestea cauzele, atunci sa te duci la o sala de fitness, unde iti vei forma corpul dupa bunul plac. Daca nu sunt bani pentru asa ceva, atunci alergari in parcuri, in zone cu liniste si verdeata si mancare multa. Somn mult si de calitate, sa mananci mult si des si sa faci activitati statice (citit, internet, tv, etc.)".

blondutza: "Poti incerca in felul urmator: consuma cate o lingurita de propolis de 2 ori pe zi, timp de 3 saptamani. Incearca sa mananci sanatos, sa consumi alimente ce contin cat mai multe glucide si mai ales incearca sa iei masa la ore regulate (minim 3 mese pe zi!)"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri