Aproximativ 20% din sarcini se incheie cu un avort spontan si mai mult de 80% din aceste pierderi se intampla pana in a douasprezecea saptamana de sarcina.

Ce poti face pentru preintampinarea avortului?

Un stil de viata sanatos inainte si in timpul sarcinii este foarte important si poate ajuta la prevenirea unui posibil avort spontan. Femeile care se pregatesc sa ramana insarcinate, inainte de aceasta decizie, ar trebui sa mearga la medicul ginecolog pentru a sta de vorba cu acesta in vederea metodelor de preintampinare a complicatiilor si, mai ales, a unui avort spontan.

„O dieta sanatoasa, bine echilibrata, suplimente naturale pentru sustinerea organismului si pregatirea sa, miscarea fizica moderata, limitarea cantitatii de cafea consumata, evitarea fumatului, gestionarea stresului si controlul periodic sunt factorii esentiali care duc la o sarcina sanatoasa, lipsita de probleme sau de riscul aparitiei unui avort spontan”, explica dr. Silviu Istoc.

Dr. Silviu Istoc este medic primar Obstetrica-Ginecologie la Spitalul Medicover, in cadrul Departamentului de Medicina Materno-fetala si Chirurgie Ginecologica Minim Invaziva si la Clinica ProVita. Mai multe detalii puteti citi pe www.dristoc.ro si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/DrSilviuIstoc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.

Foto homepage: fizkes / Shutterstock
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri