Intra in intimitatea bucatariilor vedetelor de la noi, dar si de peste hotare, si fura din retetele recomandate de ele pentru a duce un stil de viata sanatos! Un lucru important de retinut este acela ca nu este nevoie sa renunti in totalitate la carne pentru ca sistemul tau imunitar sa fie mai puternic.

Intotdeauna, dupa perioada Sarbatorilor, este necesar ca organismul nostru sa se bucure de o curatare in vederea eliminarii toxinelor pe care le ingeram zi de zi.

Cumularea substantelor chimice ingreuneaza buna functionare a metabolismului si poate provoca aparitia unor afectiuni, printre care: indigestie, dureri de cap, oboseala si chiar depresie.

Daca si tu te numeri printre persoanele care au exagerat cu bucatele in perioada Pastelui, fa-ti curaj si alege din retetele sanatoase ale vedetelor de pretutindeni pentru a-ti recapata energia si starea de bine generala pe care alimentele grele le-au eclipsat.

Retete sanatoase de la vedetele din Romania

Poate ca te-ai intrebat ocazional cum reusesc sa se mentina tineri, plini de energie si in forma cei pe care ii vezi mereu la televizor sau poate pur si simplu ai vrut ca pentru o zi sa intri in pielea lor si sa traiesti ca ei. Ei bine, in privinta asta vin in ajutor trei carti de bucate care te invata sa ai un stil de viata ca al lor... cel putin in bucatarie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Susține-ți frumusețea din interior!

Ce gatesc vedetele (24.42 lei), Ligia Pop - Retete vegane fara foc (33.97 lei), Laura Cosoi - Ramai la masa? (37 lei).

Retete sanatoase de peste hotare

Jamie Oliver este, probabil, cel mai cunoscut bucatar de peste hotare si, cu siguranta, fiecare dintre noi i-a urmarit cel putin o data emisiunea la tv. Nu mai are nevoie de nicio prezentare, de aceea una dintre numeroasele lui carti de bucate nu putea sa lipseasca din prezentarea noastra.

Gordon Ramsay, maestru bucatar celebru, maratonist pasionat si prezentator de televiziune plin de energie, este un model pentru cei care vor sa manance bine si, totodata, sa se mentina in forma.

Cat despre Eva Longoria, cea mai celebra dintre "Neveste disperate" a dorit sa demonstreze ca dragostea trece prin stomac si a propus o invitatie in bucataria ei pentru toti cei care vor sa isi bucure familia si prietenii.

Jamie, ministrul hranei sanatoase (66.97 lei), Gordon gateste sanatos (52.53 lei), Eva's Kitchen (157.41 lei).

Tu ce alegi sa faci pentru un stil de viata sanatos si o stare de bine generala?

Sursa Foto Front Page: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri