Esti pregatit sa traiesti 100 de ani? Crezi ca exista sanse ca oamenii din vremurile astea sa duca o viata sanatoasa si sa traiasca fara probleme multi ani? Ei bine, exista, iar cartile de fata prezinta solutiile si pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a-ti intari sistemul unitar si pentru a intarzia imbatranirea.

O alimentatie sanatoasa nu doar ca te ajuta sa traiesti mai multi ani si sa ai un psihic puternic, dar are puterea miraculoasa de a te vindeca de diferite boli pentru care inca nu s-a gasit un leac.

1. Enzima miracol. Cum sa ajungi sanatos la 100 de ani

Descopera cu ajutorul lui Hiromi Shiny, gastroenterolog de renume mondial, cum sa scazi in greutate si cum sa te mentii in forma, cum sa economisesti bani si cum sa intarzii imbatranirea.

Hiromi si-a petrecut viata efectuand cercetari pe subiectul digestiei umane si a produs o revolutie in medicina descoperind enzima fundamentala miraculoasa.

In cartea "Enzima miracol. Cum sa ajungi sanatos la 100 de ani" ne este explicat in amanunt cum functioneaza enzimele si cum sunt acestea afectate ca urmare a unui stil de viata necorespunzator. Rasfoind paginile cu atentie, aflam conceptiile gresite legate de multe tendinte alimentare, de ce consumul de lactate poate provoca osteoporoza sau cum activeaza dragostea sistemul imunitar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

2. Tocanita pentru suflet

Volumul "Tocanita pentru suflet", semnat de dr. Mihaela Bilic, cel mai apreciat medic nutritionist din Romania, este un amestec delicios de sfaturi si mici secrete de nutritie si gastronomie menit sa aduca o viziune complexa asupra felului in care mancarea ne influenteaza viata.

Cartea reprezinta o colectie de texte pe care autoarea le-a postat de-a lungul unui an pe pagina sa de Facebook, fie in urma experientelor cu pacientii, fie ca reactie la diferite subiecte vehiculate in mass-media. Textele sustin moderatia, o atitudine echilibrata si o relatie pozitiva cu mancarea.

"Am ajuns sa ne fie frica de foame, tratam aceasta senzatie cu aceeasi spaima pe care o asociem bolilor sau starilor de rau. A-ti fi foame a ajuns sa fie un lucru negativ, de evitat, ceva de care sa fugim... mancand preventiv. Foamea, de fapt, este senzatia pe care trebuie s-o avem zilnic, pe care trebuie s-o recunoastem ca pe un semnal ca organismul are nevoie de "combustibil". A manca, fara sa-ti fie foame, nu e numai periculos pentru silueta, ci si pagubos pentru gust", spune Mihaela Bilic.

Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

3. Dieta castigatoare. Cum m-a ajutat regimul alimentar fara gluten sa ajung numarul 1 in ATP

"In lumea tenisului profesionist de astazi, cea mai mica schimbare in ceea ce priveste abilitatile de joc, conditia fizica sau mentala se vede imediat pe terenul de joc. Ma antrenam in fiecare dimineata si in fiecare dupa-amiaza, ridicam greutati, mergeam cu bicicleta si alergam ore intregi in fiecare zi. Nu era o problema de conditie fizica.

Am schimbat preparatorii fizici [...] Am schimbat antrenorii, gandindu-ma ca poate ceva legat de tehnica mea de joc ma va elibera de acest blestem. Si totusi, de fiecare data cand faceam cate un pas important spre implinirea visului meu, ma simteam de parca eram legat cu o franghie de corp si cineva ma tragea inapoi [...]

Dar ceea ce imi crea probleme era ceva la care nu ma gandisem niciodata. Modul in care ma antrenam si ma pregateam fizic erau in regula. Gresit era modul in care ma hraneam. Voi fi sincer – nu mi-am imaginat niciodata ca noua mea dieta alimentara ma va face sa ma simt intr-atat de bine. Sa ma simt intr-atat de capabil", spune Novak Djokovic, jucator profesionist de tenis de camp, in cartea "Dieta castigatoare".

VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

4. Dieta fara regim

Pune stop infometarii! Nu e nevoie sa te abtii de la micile placeri ale vietii pentru a avea un trup frumos si sanatos, nu e nevoie sa tii un post continuu si sa lasi semnele infometarii sa se vada atat pe fizicul tau, cat si in ceea ce priveste psihicul tau. 

Oamenii sunt supraponderali pentru ca sunt prizonierii propriilor obiceiuri proaste. Dieta fara regim explica cum sa renunti la acele obiceiuri inconstiente in asa fel incat sa slabesti fara efort si fara sa te infomentezi.

Testele clinice arata ca aceasta carte te invata sa continui sa scapi de kilogramele in plus pana cand ajungi la greutatea ideala si sanatoasa a corpului tau, sa slabesti fara sa faci apel la vointa, la numaratul caloriilor, la regimuri alimentare restrictive sau la programe nerealiste de exercitii fizice, sa devenii mai fericit si mai sanatos si sa iti mentii permanent greutatea ideala adoptand secretele slabitului natural.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

5. Fii stapanul metabolismului tau - Secretele unui echilibru hormonal natural pentru un corp frumos si sanatos

Daca te-ai saturat sa auzi de multimea de diete pentru slabit, care nici macar nu te ajuta sa obtii rezultatul dorit, sau sa mananci alimente care nu te satisfac, fara grasimi si fara carbohidrati, atunci rasfoieste cartea lui Jillian Michaels, care iti sare in ajutor pentru a repara stricaciunile si a-ti pune pe picioare hormonii si sistemul endocrin. 

Din cartea "Fii stapanul metabolismului tau" vei invata, printre altele, sa elimini anti-nutrientele si toxinele care iti incetinesc metabolismul, sa reintroduci in alimentatia ta alimente naturale integrale - alimente care iti vor mobiliza hormonii responsabili cu arderea grasimilor, sa-ti reechilibrezi sistemul hormonal invatand sa gestionezi stresul, sa dormi bine si sa faci exercitii fizice.

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Caria dentară – ce este și cum se tratează Ghid pentru alegerea mobilierului interior

6. Terapia Gerson. Cel mai eficient program de nutritie pentru prevenirea si tratarea cancerului si a altor boli grave

Dr. Max Gerson (1881-1959) a oferit o raza de speranta, prin terapia alternativa care ii poarta numele, tuturor celor care au cazut victime nemilosului cancer. In 1958, a fost primul medic care a spus despre cancer ca ar fi cauzat de mai multi factori independenti, iar alimentele toxice s-au dovedit a fi cele care ne dauneaza cel mai mare rau. Peste 70% dintre tumorile maligne sunt cauzate, intr-un fel sau altul, de ceea ce mancam.

Terapia Gerson are la baza o dieta care include fructe si legume proaspete, cultivate organic, si 13 pahare de sucuri proaspete pe zi, la intervale fixe.

Dupa 70 de ani de la aparitia terapiei, timp in care mii de pacienti au fost tratati cu succes, fiica dr. Gerson, Charlotte, ea insasi terapeut in medicina alternativa, ofera si mai multe informatii despre efectele puternice de vindecare ale fructelor si legumelor organice.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Sursa Foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri