6 August 2015 publicat în Sanatate 9 share-uri

52% dintre decesele in randul femeilor sunt cauzate de bolile cardiovasculare

Cei trei factori principali ai bolilor cardiovasculare sunt:

Fumatul: Statisticile arata ca 32% dintre barbatii cu varsta de peste 15 ani si aproximativ 10% dintre femeile din aceeasi categorie de varsta au acest viciu. Totodata, 25 % dintre adolescentii de 15 ani precum si 15% dintre adolescentele de 15 ani fumeaza.

Dieta: In ceea ce priveste dieta romanilor, 36% dintre acestia consuma legume o data pe zi si 15 % din ei consuma de doua ori pe zi. Belgia consuma in proportie de 10,2% de cel putin doua ori pe zi si 72,5% din populatie consuma o data pe zi legume.

Sedentarismul: Conform Eurobarometrului efectuat de catre Societatea Europeana de Cardiologie, Romania se afla sub media europeana in ceea ce priveste efectuarea exercitiilor fizice. 8% din populatia Romaniei face exercitii de cel putin cinci ori pe saptamana, 6% de cel putin trei sau patru ori pe saptamana, 7% o data sau de doua ori pe saptamana. 49% dintre romani nu fac sport niciodata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Pentru prima data in sistemul privat din Europa si in premiera nationala in Romania, stenturile coronariene bioresorbabile au fost montate in cadrul Centrelor de Excelenta ARES Bucuresti.

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri