Pana in 31 decembrie 2014, Centrofarm deruleaza campania medicala de prevenire si informare privind bolile cardiovasculare, in 9 farmacii din Bucuresti, in cadrul Programului Castiga Viata. Astfel, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm pot beneficia de testari gratuite prin electrocardiograma (EKG) si masurarea tensiunii arteriale.

Comunicat de presa

Testari gratuite in 9 farmacii Centrofarm din Bucuresti

Timp de trei luni, clientii Centrofarm, posesori ai cardului de fidelitate, pot sa beneficieze de testarea gratuita si de serviciile medicale de preventie din cadrul campaniei daca ajung intr-una dintre cele 9 farmacii Centrofarm din Bucuresti: Edgar Quinet, Paris, Perla, Gara de Nord, Glinka, Lipscani, Oltenitei 2, Vacaresti, 13 Septembrie. Serviciile medicale specializate oferite gratuit de catre Centrofarm consta in masurarea tensiunii arteriale, in monitorizarea ritmului cardiac (EKG fara electrozi) si in consilierea de specialitate oferita de catre farmacisti privind adoptarea unui stil de viata sanatos.

Campania de prevenire si informare privind bolile cardiovasculare

Statisticile plaseaza Romania pe locul 3 la nivel european la capitolul deceselor cauzate de boli cardiovasculare, dupa Bulgaria si Ucraina. Afectiunile cardiovasculare aterosclerotice, in special boala coronariana, raman cauzele principale de moarte prematura in intreaga lume. Bolile cardiovasculare afecteaza atat barbatii, cat si femeile: dintre decesele care apar inainte de 75 ani, 42% sunt datorate bolilor cardiovasculare in cazul femeilor si 38 % in cazul barbatilor. Daca cifrele statistice sunt ingrijoratoare in ceea ce priveste incidenta acestor afectiuni, tot acestea ne arata faptul ca preventia da rezultate: reducerea ratei mortalitatii cauzate de boala coronariana se datoreaza in procent de 50% modificarilor realizate la nivelul factorilor de risc, iar 40% imbunatatirii tratamentelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Centrofarm continua lupta de prevenire a bolilor cardiovasculare. In ultima editie a campaniei, care s-a desfasurat in 11 farmacii Centrofarm din Bucuresti la inceputul anului 2014, 700 de persoane au beneficiat de testari gratuite. Rezultatele incurajatoare obtinute in urma campaniilor de preventie derulate pana in prezent ne demonstreaza faptul ca mergem in directia potrivita. Trebuie sa credem cu tarie ca prin preventie, automonitorizare si un stil de viata sanatos, clientii au grija de sanatatea lor”, a declarat Mirela Morosanu, director medical Centrofarm.

Detalii localizare farmacii

Edgar Quinet (Str. Edgar Quinet, Nr. 6), Gara de Nord (Calea Grivitei nr.146, Sector 1), Oltenitei 2 (Sos. Oltenitei nr.162 bl.3), Vacaresti (Calea Vacaresti Nr. 242 Bl. 72 B), Lipscani (Str.Lipscani Nr.24 cu Smirdan Nr.15), 13 Septembrie (Cal.13 Septembrie Nr.65-69, Bl.65-67; Glinka (Str.Glinka nr.7), Perla (Sos. Stefan cel Mare, nr.1-3), Paris (Str.Paris nr.22, parter).

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri